Milene en Yuri fietsen 600 km in Zambia

Goed doel Den Haag #1 Leuk!070 helpt - Jij ook?

In november fietsen wij 600 kilometer in Zambia om de strijd tegen kindhuwelijken aan te gaan. Wij vinden namelijk dat elk meisje zelf moet kunnen kiezen óf en wanneer ze wil trouwen. Eens in de drie seconden trouwt er een minderjarig meisje; tegen haar wil. Wij hopen door aandacht te vragen voor dit probleem de meisjes te kunnen helpen, ervoor te kunnen zorgen dat ze net zo van een onbezorgde jeugd kunnen genieten als wij hebben gedaan.

7.000 euro sponsorgeld ophalen

Het fietsen doen wij in samenwerking met Plan Nederland. We moeten dan ook 7.000 euro sponsorgeld ophalen. Dit geld gaat naar de projecten in Zambia waarmee veiligheid, goed onderwijs en goede hygiëne wordt gewaarborgd. Tijdens onze reis bezoeken we ook deze projecten om zo met eigen ogen te zien waar het geld aan wordt besteed.

Eigen sponsorkindje

Goed doel Den Haag #1 Leuk!070 helpt - Jij ook? S2Verder zullen we een eigen sponsorkindje krijgen. Dit kindje sponsoren we drie jaar lang zodat we ervoor kunnen zorgen dat zij naar school kan gaan en niet van school wordt gehaald om te trouwen.

Wil je ons helpen?

Ga dan naar bit.ly/Cycle4ZambiaMiYu en doneer.

Alle beetjes helpen.

Alvast bedankt namens de meisjes van Zambia, Milene en Yuri

• • • • • • • • •

Iedere 4 weken willen we een ander regionaal goed doel in het zonnetje zetten. Weet jij er eentje? Meld deze dan bij nancy@leuk070.nl

 

Goed doel Den Haag Leuk!070 helpt - Jij ook? onder

 

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter