De wereld van Wellness in 070!

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070 L

In de wereld van wellness zijn de mogelijkheden oneindig en op Leuk!070 ontdek je vanaf nu alle mogelijkheden in Den Haag en omgeving.

Ben je toe aan een beauty break? Dán kun je naar Aveda op de Denneweg. Zin in een healthy lunch? Dan tip ik graag uit eigen hand het spirituele Namasté Café in het hippe Zeeheldenkwartier.

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Vlieland Seeduyn WestCord Den Haag Leuk!070 XS2Zoek jij heerlijke wellnessproducten voor in huis? Ga dan eens kijken in de nieuwe Sabon-vestiging in het centrum van Den Haag. Of wil je drijven op zout water, maar is onze mooie zee niet zout genoeg? Dan moet je naar het Floatcenter in Babylon waar je wel degelijk kan drijven op zout water.

Wellness hotspots in 070

Op Leuk!070 deel ik met jou de wellness hotspots van regio 070. Die spots die je beslist eens moet bezoeken. Wist jij bijvoorbeeld dat er dit jaar op het strand een wellnessfestival is geweest? Of dat er tegenover het Vredespaleis een vestiging is van Delight Yoga?

Breed begrip

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag bezoekt Just Pure Den Haag Leuk!070Ik ga je verrassen met leuke activiteiten waarbij je tot rust komt. Ja, wellness is immers een breed begrip. Het mooie van wellness is dat iedereen het kan interpreteren op een manier die bij hem of haar past.
Of je nou in Den Haag en omgeving woont of als toerist de leuke plekken wilt vinden in de enige stad van Nederland met een eigen strand; ik wijs je de weg.

Dit is dé plek

Wellness!070, een onderwerp waarbij je achterover mag gaan leunen in je stoel, of even de tijd voor mag nemen wegkruipend in een heerlijk bad vol met schuim. Dit is dé plek waar ik vanaf nu iedereen ga inspireren om de tijd voor zichzelf te nemen met een welverdiend wellnessmoment in onze eigen regio.
wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070Henriëtte Bokslag, reis- en wellnessblogger – Henriëtte kan je wakker maken om erop uit te gaan. Ze is verslaafd aan reizen, gek op paarden en houdt van wellness. Ze ontdekt hotspots op reis, maar vindt ze ook dicht bij huis. Travel around with Henriëtte! – Website: wellnessspots.com en travelaroundwithme.com

Vond jij deze column ook leuk? Laat dat dan onze columnisten weten door hun column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. – Alvast bedankt!

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.