Melanie’s leukste

Ontdek de leukste hotspots van regio Den Haag en omgeving vind je hier L

In LEUK’s leukste deelt de redactie hun persoonlijke top 5 met jou. Oftewel: hun leukste plekjes van Den Haag en omstreken! Deze plekjes kunnen variëren van winkeltjes tot mindfullspots, van ochtendyoga tot het diepe nachtleven en van speeltuinen tot restaurants… je kunt het zo breed niet bedenken of we komen ermee.

Dit keer die van fotografe: lekkerbek Melanie Zandwijk. Van haar zijn ook de foto’s, op eentje na.

5 · ’t Achterommetje

Leukste hotspots van Den Haag en omgeving vind je hier: lunchroom 't AchterommetjeIn een zijstraatje van de passage vind je, redelijk verstopt, dit pareltje. ’t Achterommetje is een knus tentje waar ze heerlijke verse taartjes bakken en waar ze met veel passie überlekkere broodjes en salades bereiden. Very healthy off course want daar hou ik van. En met de nodige keuze aan smoothies is het smikkelen geblazen. Zo hadden we zaterdag de home made tuna salade en de vega pompoenburger.

Checkt it out: achterommetje.nl

4 · Baklust

Leukste hotspots van Den Haag en omgeving vind je hier: restaurant BaklustLove it! Dit knusse plekje op de Veenkade is worth your lunch. Baklust is het eerste biologische en vegetarische lunchroompje van Den Haag, sinds 2009. Wat hebben ze? Nou…. salades, soepen, quiches en ander hartig lekkers uit alle windstreken! Mooi opgediende bordjes met een gezonde bite! OMG, ZOET! De vegan choclate cake is ZO lekker.

Check it out: baklust.nl

3 · Hortus

Leukste hotspots van Den Haag en omgeving vind je hier: restaurant HortusOp de mooiste locatie (vind ik) in Den Haag op het Anna Pauwlonaplein vind je Hortus. Hun slogan: ‘Vegetarians love us, so will you!’ is zo waar. Ga het beleven. Hou je van eerlijke pure smaken? This is the place! (ook al ben je niet vegetarisch) Prachtig opgemaakte borden met kleinere gerechtjes; ieder neemt er zo’n 3 per persoon. Heerlijke wijntjes en dat op een knus terras op het plein. Wij waren er laatst voor het eerst en zo blij verrast! De toetjes…Heaven!

Check it out: hortusrestaurant.com

2 · Little V

Leukste hotspots van Den Haag en omgeving vind je hier: restaurant Little VThe best of the best Vietnamese dinning place is Little V. Mijn oog wil ook altijd wat, dus mijn interior design hart ging hier tekeer. Ge-wel-dig cool interieur en the food! … een lust voor de smaakpapillen. THE best iced gingerjuices by the way. Ga ga ga! Je krijgt geen spijt, dat weet ik zeker!

Check it out: littlev.nl

 

1 · Jamey Bennett

Leukste hotspots van Den Haag en omgeving vind je hier: restaurant Jamey BennettNew in town en echt mijn F.A.V.O., mooi mooi mooi. Een superspot op de plaats vlakbij het Buitenhof! Prachtig, stoer interieur en best groot. Het shared dinning concept is top. Jamey Bennett biedt een pallet van gerechten met een ware smaaksensatie! Zeer recentelijk was ik er met twee vriendinnen en het was bij ieder hapje: hhmmm, oeeehhh, aaahhh! Uiteraard onder het genot van een heerlijke gin tonic. De Warner Edwards Victoria’s (met granaatappel) was top! Dus….THE Place to be I tell you!

Check it out: jameybennett.nl
Melanie Zandwijk - Fotograaf - Den HaagMelanie Zandwijk, fotograaf – Melanie is een gepassioneerd fotografe gespecialiseerd in fashion- en portretfotografie. Maar ook zeker, het op haar eigen wijze in beeld brengen van ‘the places to be’ en ‘food photography ‘ is wat haar aantrekt. – Ter inspiratie: MelanieZandwijkPhotography

Dit was mijn top 5. Ga het ervaren!

Vond jij deze column ook leuk? Laat dat dan onze columnisten weten door hun column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. – Alvast bedankt!

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter