Wellness boven zee

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070 L

Den Haag is een nieuwe wellness hotspot rijker! Sinds 7 juli kan je floaten op een unieke plek in Scheveningen, en wel op De Pier! Onze Noordzee is niet zout genoeg om gewichtloos in het water te liggen, maar met de opening van FloatCenter De Pier kan je nu toch drijven boven zee.

Floaten, wat is dat?

Heb jij wel eens in de Dode Zee gezwommen? Daar is het percentage zout zo hoog dat je blijft drijven. Om deze manier van wellness ook in Nederland te ervaren, zijn er speciale floatrooms ontwikkeld waar je ervaart wat het is om gewichtloos op het water te drijven. Je lichaam ‘zweeft’ op water dat voor ruim 30% uit zout bestaat.

Totale ontspanning boven zee

Volgens onderzoekers staat 1 uur floaten gelijk aan 5 uur slaap.

Het water in de floatroom en van de omgeving worden zo op elkaar afgestemd dat je lichaam geen temperatuurverschil voelt. Hierdoor denken je hersenen dat je lichaam zweeft. Deze ervaring zorgt voor totale ontspanning en is zeer efficient. Volgens onderzoekers staat 1 uur floaten gelijk aan maar liefst 5 uur slaap.

Leuk! Wellness boven zee, op de Pier in Scheveningen!

Tot over 4 weken.

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070Henriëtte Bokslag, reis- en wellnessblogger – Henriëtte kan je wakker maken om erop uit te gaan. Ze is verslaafd aan reizen, gek op paarden en houdt van wellness. Ze ontdekt hotspots op reis, maar vindt ze ook dicht bij huis. Travel around with Henriëtte! – Website: wellnessspots.com en travelaroundwithme.com

Vond jij deze column ook leuk? Laat dat dan onze columnisten weten door hun column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. – Alvast bedankt!

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter