Tijd voor jezelf in de Bomenbuurt

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070 L

De zomer is nog lang niet voorbij. Hoewel we prachtige dagen hebben gehad, hebben we af en toe ook te maken met flink wat natte en frisse dagen zoals nu. Bij slecht weer is het heerlijk om even de tijd voor jezelf te nemen en je te laten verwennen. Want bij mooi weer wil toch iedereen er weer stralend uitzien?

Neem de tijd voor jezelf

Ik kan maar moeilijk stil zitten en onderneem graag veel dingen. Daarom vind ik het heerlijk om af en toe even de tijd te nemen voor mijzelf en lekker te relaxen. Ik kan echt genieten als iemand aan mijn haar zit te freubelen en als zonverslaafde is het ook goed om zo nu en dan even je huid te pamperen met een hydraterende facial. Hoewel ik al jaren in de stad woon, ontdek ik nog regelmatig fijne nieuwe wellnessplekken, zoals de Haagse hotspot: Beaulounge!

wellness blog Henriëtte Bokslag BeauLounge Den Haag Leuk!070 S2Haagse hotspot: BeauLounge

BeauLounge is inmiddels uitgegroeid tot een hippe plek in de Haagse Bomenbuurt. Eigenaresse Gerry zorgt er met haar team van jonge meiden voor dat vrouwen op de Thomsonlaan van top tot teen kunnen genieten.

Waar je ook voor komt, je wordt altijd ontvangen met een lekker bakkie koffie uit de Italiaanse koffie automaat.

Geniet jij liever van een smoothie? Dan heb je een ruime keuze in de smoothie bar.

wellness blog Henriëtte Bokslag BeauLounge Den Haag Leuk!070 S1Je kan kiezen voor een manicure, pedicure, een uitgebreide gezichtsbehandeling of even je wenkbrauwen laten bijplukken.

Met je haar kunnen de dames alle kanten op en als je moet wachten tijdens het intrekken van de haarverf, kan je rondsnuffelen tussen diverse fashion items, je eigen parfum fles laten vullen of bij mooi weer achter in de tuin zitten met een tijdschrift.

Extra voordeel: de locatie is makkelijk bereikbaar met OV en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070Henriëtte Bokslag, reis- en wellnessblogger – Henriëtte kan je wakker maken om erop uit te gaan. Ze is verslaafd aan reizen, gek op paarden en houdt van wellness. Ze ontdekt hotspots op reis, maar vindt ze ook dicht bij huis. Travel around with Henriëtte! – Website: wellnessspots.com en travelaroundwithme.com

Vind jij deze column ook leuk? Laat dat dan onze columnisten weten door hun column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. – Alvast bedankt!

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter