Steun Sam’s familie om Sam te helpen

Goed doel Den Haag #2 Leuk!070 helpt - Jij ook? - Held Sam's familie - L1

Sam was tot voor kort een stoer jong ventje van 18 maanden oud, die dol was op voetballen en zijn zusjes. Totdat hij ineens ziek werd, hij bleek een tumor in zijn hoofd te hebben. Het betreft een hele erge kwaadaardige tumor en hoe jonger je hem krijgt hoe kwaadaardiger hij is. En Sam is nog heel jong.

Zware keuze

Zijn ouders stonden voor een extreem zware keuze. Er waren 3 opties:

  1. De eerste zou zijn, niets doen en dan heeft hij nog een paar dagen of misschien wel weken.
  2. De tweede zou een milde vorm van chemotherapie inhouden en dan verlengen ze het iets langer.
  3. De laatste optie een extreem zware vorm van chemotherapie, waar hij heel heel heel erg ziek van zou worden en nooit meer hetzelfde zou zijn.

Deze laatste optie heeft een eventueel slagingspercentage dat nihil is. Dus hoe dan ook zullen zij afscheid moeten gaan nemen van hun mannetje, kleinkind en neefje. Hun lieve, mooie, leuke, grappige en geweldige mannetje. De wereld zal een stuk donkerder worden.

Dappere Sam

Sam is een vechter, een dapper en sterk klein jongetje, die inmiddels 21 maanden is en zijn derde chemokuur net heeft doorstaan. Maar de weg is zwaar en zijn ouders hebben weinig middelen om hem te helpen. Zij kunnen alle steun gebruiken, voor medische hulp en voor alle andere zaken die nodig zijn in deze harde werkelijkheid.

Sponsor de loop van zijn familie

Oma en tantes willen en doen wat zij kunnen. Om die reden hebben besloten zij deel te nemen aan de Dam tot Dam wandeltocht en daar de 42 kilometer te wandelen, uit naam van Sam. Zij willen zich laten sponsoren, zodat Sam en zijn ouders bijstand kunnen krijgen, die zo hard nodig is.

Wil jij hun steunen, per kilometer, of per hele wandeltocht?
Maak dan geld over naar het speciaal voor Sam geopende rekeningnummer:

NL03RABO3664653114 (tnv Sam van Wigcheren)
o.v.v. “Sponsorloop Sam”

Meer informatie

Houd http://waspdesign.nl in de gaten.

• • • • • • • • •

Iedere 4 weken willen wij van LEUK!070 een ander regionaal goed doel in het zonnetje zetten. Weet jij er eentje? Meld deze dan bij nancy@leuk070.nl

 

Goed doel Den Haag Leuk!070 helpt - Jij ook? onder

 

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter