‘Feel Good‘ in Zeeheldenkwartier

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070 L
Afgelopen weekend was het FeelGoodFest in het Haagse Zeeheldenkwartier. Hou jij van yoga, wil je lekker en gezond eten, ben je op zoek naar een wellness-moment voor jezelf?
Check de tips voor de leukste feelgood-plekken in het Zeeheldenkwartier waar je beslist eens langs moet!

Hot Yoga

Yoga is er voor iedereen, ongeacht je leeftijd of conditie. Hot yoga is nu helemaal hot! En dat niet alleen vanwege de temperatuur (40 graden) waarin je de yoga lessen volgt. Over het algemeen duren deze hatha yoga-lessen 90 minuten waarbij je 26 oefeningen (asanas) en twee ademhalingsoefeningen doet. Voor hot yoga kun je terecht bij Bikram Yoga en Balanzs.

Ontdek het spirituele café

Namaste café spiritueel café - Leukste hotspots van Den Haag en omgeving vind je hier - Henriëtte BokslagWist jij dat er een spiritueel café is in de stad? Bij Namasté Cafe aan het Prins Hendrikplein is rust het sleutelwoord. Of je nou trek hebt in een ayurvedische thee, toe bent aan een welverdiende massage of eens kennis wilt maken met inspirerende workshps en lezingen. Bij Namasté vind je het.

Een groene en gezonde levensstijl

Houd jij van een lekker en gezond eten, maar heb je geen tijd om zelf de boodschappen te doen? Dan is de Beebox misschien wel ideaal voor jou. Laat je verrassen door de biologische maaltijdboxen die bij je thuis worden bezorgd.
Extra voordeel, je hoeft niet na te denken wat je met de groentes gaat doen want er zitten recepten bij.

Overnacht groen en duurzaam

Wist jij dat onze stad het eerste en meest duurzame hotel van Nederland heeft?
Het driesterren Court Garden Hotel heeft een officiële Groenverklaring gekregen van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Ben jij bewust en draag jij graag een steentje bij aan het groener maken van de wereld? Dan moet je en/of je gasten hier zeker eens overnachten.

Yurt Store Yurt Collection - Leukste hotspots van Den Haag en omgeving vind je hier - Henriëtte BokslagWhere east meets west

YurtStore is één van mijn favoriete winkels. Oosters en westers design worden samengebracht door designers die langs de Zijderoute wonen of zijn geïnspireerd daardoor. Alle materialen zijn gerecycled of het betreffen restmaterialen die worden ingezet voor een nieuwe uniek designstuk.

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070Henriëtte Bokslag, reis- en wellnessblogger – Henriëtte kan je wakker maken om erop uit te gaan. Ze is verslaafd aan reizen, gek op paarden en houdt van wellness. Ze ontdekt hotspots op reis, maar vindt ze ook dicht bij huis. Travel around with Henriëtte! – Website: wellnessspots.com en travelaroundwithme.com

Vind jij deze column ook leuk? Laat dat dan onze columnisten weten door hun column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. – Alvast bedankt!

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter