De leukste speeltuinen van 070 – 4

Op pad met Kids en leuke dingen doen Den Haag -Kids!070 - Online magazine LEUK!070 L

Genieten jullie ook nog zo genoten van het prachtige zomerweer? Heerlijke temperaturen om met de kids er lekker op uit te gaan, bijvoorbeeld naar een speeltuin in de stad.

In deze blog neem ik jullie graag mee naar een (laatste!) verborgen speeltuin in het hartje van de stad. Daarnaast tip ik alvast een leuke binnenspeeltuin voor het komende najaar.

Sunny Court

Dingen te doen met kids in Den Haag en omstreken - Sunny Court - door Heleen Ravenhorst #4Verborgen in een kommetje op de Laan Van Meerdervoort ligt Sunny Court. Je moet echt weten dat ‘ie bestaat, je ziet de speeltuin namelijk niet liggen vanaf de weg. Sunny Court is niet groot, maar wel heel leuk voor de wat kleinere kindjes.

Ik blijf het bijzonder vinden: een speeltuin in een drukke buurt. Je hoort namelijk helemaal niets van het verkeer als je er bent. Naast lachende kinderen en kinderstemmetjes is het er muisstil.

Adres

Ingang bij de Laan van Meerdervoort 189, naast de Reinkenstraat.

Binnenspeeltuin Zuiderparadijs

Dingen te doen met kids in Den Haag en omstreken - Binnenspeeltuin Zuiderparadijs - door Heleen Ravenhorst #4Als het straks weer wat minder weer is, is het heerlijk om de kids even lekker uit te laten razen in een binnenspeeltuin. Je vindt ons in de maanden met veel regen vaak in het Zuiderparadijs in het Zuiderpark.

Het is een overzichtelijke binnenspeeltuin met veel leuke speeltoestellen, ook voor de kleintjes. Er is een ballenbak, reuzenlego, trampolines, een touwbrug en nog veel meer spannends.

Het Zuiderparadijs is het meest bekend om het grote indoor racecircuit, waar je met stoere karretjes lekker kunt scheuren. Deze ritjes zitten overigens niet bij de entreeprijs inbegrepen; per ritje betaal je 1 euro.

Adres

Zuiderparadijs, Drooglever Fortuynweg 79, 2533 SP Den Haag

Heleen Ravenhorst columnist kids Leuk!070Heleen Ravenhorst, blogger – Heleen deelt samen met Judith en Maikel van Wijk leuke activiteiten en bijzondere plekjes in Den Haag en omgeving. Hiervoor houden ze kranten, aanplakbiljetten, persberichten en andere aankondigingen goed in de gaten. – Website: www.leukindenhaag.nl

Vind jij deze column ook leuk? Laat dat dan onze columnisten weten door hun column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. – Alvast bedankt!

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter