Michou’s leukste

Ontdek de leukste hotspots van regio Den Haag en omgeving vind je hier L

In LEUK’s leukste deelt de redactie hun persoonlijke top 5 met jou. Oftewel: hun leukste plekjes van Den Haag en omstreken! Deze plekjes kunnen variëren van winkeltjes tot mindfullspots, van ochtendyoga tot het diepe nachtleven en van speeltuinen tot restaurants… je kunt het zo breed niet bedenken of we komen ermee.

Dit keer die van columniste Michou Reuland.

5 • Piece of Mind Ibiza

Leukste hotspots - Den Haag en omgeving - Piece of Mind IbizaTot eind augustus had Piece of Mind Ibiza een Pop Up store in het Spekstraatje te Den Haag.

Superleuk winkeltje met allerlei fair trade spulletjes en eigen ontwerp van Kathinka van Velzen. Nu zijn de spulleltjes weer terug naar de beroemde hippiemarkten op Ibiza en volgend jaar komen ze weer hierheen. Meanwhile kun je terecht op de website of als je nog richting het eiland gaat… check Las Dalias!

4 • De NIA-lessen van Jade Hulscher bij K’dans

Leukste hotspots - Den Haag en omgeving - NIA dans Jade Hulscher K’dansLes geven in Nia doe ik al een tijdje niet meer, maar ik vind het heerlijk om mezelf te louteren met het dansmedicijn. Nia is een fitness fushion wat plezier als leidraad heeft. Het heeft elementen van dans, martial arts en healing arts. Het is heerlijk!!!, reset mijn spirit en de energie tilt mijn hele week naar een hoger plan. Nia is een feestje… elke keer weer.

Jade is mijn lieve collega van het eerste uur. In haar studio ben ik begonnen 7 jaar terug. Helaas is de studio pas gesloten, maar nu geeft ze les bij K’dans op maandagmorgen van 10 tot 11. See you there!

3 · Boogschieten bij de Kasteelschutters

Leukste hotspots - Den Haag en omgeving - boogschieten KasteelschuttersElke woensdagochtend vanaf 11 uur vind ik mijn stiltepunt door meditatief boogschieten. In de tuin van de villa Buitengoed Dorrepaal langs de Vliet is het een oase van rust.

Met boogschieten oefen ik mij te focussen en doelgericht te werk te gaan. Hoe stiller mijn geest hoe strakker en doeltreffender de pijlen. (Naar de website.)

2 · Herbal Spirit
Leukste hotspots - Den Haag en omgeving - Herbal Spirit

Herbal Spirit is mijn geliefde medicinale kruidenwinkel, smartshop en informatieportaal in een. Het is mijn heilige roeping dit werk te mogen doen en is zo bijzonder en prachtig mooi.

Oeroude tradities en kennis mogen niet verloren gaan en zijn onontbeerlijk voor ons voortbestaan.

Alles staat in het teken van genezing, welzijn, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik help je met liefde vanuit mijn jarenlange ervaring en kennis die ik heb opgedaan.

1 · Ceu dos Ventos ~ Santo Daime Kerk – ‘De lessen van het oerwoud’

Leukste hotspots - Den Haag en omgeving - Santo Daime KerkOok al ben ik geen lid of Fardado, verbonden met de Braziliaanse kerk Ceu dos Ventos (hemel der winden) van de Santo Daime ben ik al een jaar of 14. Soms 4 keer, soms 10 keer en alles wat er tussenin zit per jaar bezoek ik hier ‘ceremonies’ – hier ‘werken’ genoemd – van de kerk. Hier drinken we het heilig sacrament Daime (ayahuasca).

Met geen pen te beschrijven zo heilzaam en prachtig. Hier ben ik het allergelukkigst. Zing ik (meestal) uit volle borst de Portugese hymnes en ervaar ik onmetelijke liefde en verbondenheid met alles wat groeit en bloeit. En ik leer, en ik leer… en ik leer. De academie van leven en dood. De oeroude wijsheid van het woud.

Hier krijg ik de leiding die me helpt de juiste weg te bewandelen. Hier vind ik alles wat ik nodig heb. Broeder en zusterschap, genezing, kracht, wijsheid, helderheid, inzicht, waarheid, de puurste vorm van liefde en meer. Naar website.

Lampenmaker Levenskunstenares Den Haag - Michou ReulandMichou Reuland, expressionista – Michou is o.a. kenner en ervaringsdeskundige op het gebied van entheogenen. Werkt 1 dag per week bij Herbal Spirit. Haar vrije geest manifesteert zich ook in dans (Blue Belt Nia Teacher & Club), zang én het maken van lichtobjecten en -sculpturen. – Contact: facebook.com/MichouisM-…/

Vind jij deze column ook leuk? Laat dat dan onze columnisten weten door hun column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. – Alvast bedankt!

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

1 Reactie

Laat een reactie achter