Herfst blues; woontrends, tips en inspiratie

woontrends interieur styling - Den Haag - column blog - Roomwit styling - Vanessa Kervezee Leuk!070 magazine L
Een spiegel, een pot verf, planten en een lijst. Oh, en een matje voor voor de deur. Ik fiets langs mijn favoriete winkels en vind alles wat ik nodig heb.

De herfstkriebels zijn toegeslagen. Ieder seizoen pak ik thuis een grote klus aan. Dat is een opknapbeurt, restyling of een andere inrichting om daar vervolgens weer lang van te genieten en de blues tegen te gaan.

Welkom!

De deur en de gang zijn het eerste dat je ziet als je een huis binnengaat. Die moeten er dus goed uitzien. Van de warme nazomer kon ik fijn gebruikmaken om de voordeur opnieuw in de verf te zetten en te laten drogen. In de pot naast de voordeur gaan verse planten. Alles is weer schoon en verzorgd. Welkom!

Kleur in huis

Voor de gang kies ik een sprekende intens blauwe kleur, gecombineerd met veel wit en een vleugje goud. De brocante spiegel heeft een mat witte lijst en de reflectie zorgt voor meer diepte in de ruimte. Hang een mooi oud tegeltje op als mini kunstwerk. Schilder de lijst van een bestaande spiegel en hij kan weer jaren mee.

Blauw is de trendkleur

Blauw is de absolute trendkleur voor 2017. Soms warm en intens en soms bijna violet. Ga er nu al mee aan de slag en ontdek de mogelijkheden door verschillende blauwen in verf te combineren, maar ook in stoffen en woonaccessoires.

Een trendkleur komt niet zomaar uit de lucht vallen. Blauw past zo goed omdat het staat voor zekerheid, positiviteit, liefde voor tradities, voor rust, vrede en inspiratie. Blauw-violet staat voor magie en het streven naar vooruitgang. Deze kenmerken zijn actueel en voor iedereen herkenbaar.

Warm thuisgevoel

De gekochte mat leg ik achter de deur. Straks veeg ik daar mijn natte schoenen af, wanneer de herfst eindelijk inzet. Als laatste doe ik mijn favoriete vakantiefoto in een lijstje en hang het op, om iedere dag nog even naar te kijken en terug te denken aan de warme (na)zomer.

Oktober woonmaand

Winkels, tijdschriften en blogs besteden in oktober extra aandacht aan wonen. Voor jullie ga ik op zoek naar trends en leuke woontips in onze regio.

Zeeheld met een passie

Maar wie ben ik? Ik ben Vanessa Kervezee, interieurstyliste en woon en werk vanuit het Haagse Zeeheldenkwartier. Ik geef advies over kleur, ruimte en inrichting en maak plannen en ontwerpen voor woningen, winkels en kantoorruimtes. Daarnaast word ik ingezet voor styling van ruimten en producten voor bijvoorbeeld een fotoshoot en Ik schrijf voor mijn blog Roomwit. Tot slot ben ik ook bedenker en organisator van de Designroute en de Interieur WorkOut.

Inspiratie

Delen doe ik graag! Wil je meelezen over mijn werk en mijn leven? In mijn column woontrends!070 geef ik iedere 4 weken tips, een flinke dosis wooninspiratie en schrijf ik over de woontrends.

Interieur Styling Den Haag - Column van Vanessa Kervezee online magazine Leuk!070Vanessa Kervezee, styliste en ontwerper – Vanessa is nieuwsgierig, vindingrijk, creatief en professioneel. Ze heeft een passie voor sfeer, design en kleur en vindt altijd de juiste mix. 070 is haar thuis. – Website: www.roomwit.nl en www.designroutes.nl

Vind jij deze column ook leuk? Laat dat dan onze columnisten weten door hun column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. – Alvast bedankt!

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter