Een burger op de Binckhorst?

Hamburgers frites Genieten Foodie Vibes Lekker Leuk!070 Judith de Waardt L

Je hebt het vast al gehoord: de Binckhorst is weer een nieuwe hotspot rijker! Naast MaMa Kelly en Kompaan zit sinds kort Capriole Café ook op de Binckhorst. Op de Fokkerhaven, om precies te zijn.

Een super mooie plek aan het water omringd door allemaal industriële panden. Echt een aanrader om eens buiten het centrum uit eten te gaan en de sfeer op de Binckhorst te proeven! Bovendien staan er maar liefst vier burgers op de kaart!

Ontbijten

Maar voordat ik enthousiast alle burgers ga opnoemen: er staat nog meer op de kaart hoor! Zoals truffelrisotto, zeebaars en entrecote.

En je kunt er ook heerlijk lunchen en… ontbijten. Je kunt bijvoorbeeld het Large Ontbijt nemen met verse jus d’orange, roombotercroissant, brood, kaas, charcuterie en een roerei.

Een goede afwisseling van je ontbijtje thuis, toch?

Beroemde burgers

Maar goed, dan de burgers. Als eerste is het goed om te vertellen dat de burgers gemaakt worden door Diego Buik. En dat is een beroemdheid in burgerland; hij won namelijk in 2015 de beste hamburger van Rotterdam. En hij maakt nu vol passie zijn burgers in Den Haag.

En zoals ik al zei: je kunt kiezen uit maar liefst vier burgers: een Wagyu en Black Angus Burger, een Pulled Pork Burger, een Tonijn Burger én een Vegetarische Burger. Voor ieder wat wils dus!

Kaas en truffel

Hamburgers frites Genieten Foodie Vibes Lekker Leuk!070 Judith de Waardt #6 SIk koos de Wagyu Burger. Op deze burger zit een goede combinatie van gerookte uiencompote, spek, gebakken ei, kaas én truffel Hollandaise. Ik heb al eens eerder verteld over mijn liefde voor burgers met truffel én kaas, dus het is geen verrassing dat ik deze burger helemaal fantastisch vind! Het vlees is goed en de combinatie is heerlijk.

Bovendien kan ik verklappen dat de tonijnburger die mijn eetdate at, ook verrukkelijk is.

Dus, waar wacht je nog op? Het komt niet vaak voor dat we in Den Haag met prijzen bekroonde burgers kunnen eten!

Foodie Vibes Judith foodblogger Den Haag Lekker!070Judith, hotspot-hunter en lekkerbek – Judith is foodblogger in Den Haag en omgeving. Ze is een burger-expert en een gesmolten kaas liefhebber. Met een knipoog zet zij zich af tegen de havermoutontbijtjes en quinoatrends. Er is geen hotspot waar zij niet geweest is. – Website: www.foodievibes.nl

Vind jij deze column ook leuk? Laat dat dan onze columnisten weten door hun column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. – Alvast bedankt!

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter