Wellness in Scheveningen

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070 L

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Scheveningen Floatcenter 1Hoe klinkt dat: het combineren met wellness en ontspanning aan zee of jezelf laten zuiveren aan het strand? Al dan niet in combinatie met diverse spa-mogelijkheden en een overnachting? Op de website Buitengewoon Scheveningen wordt het thema ‘Scheveningen Zuivert – 365 dagen per jaar ontspannen aan zee’ op de kaart gezet.

Scheveningen zuivert

Ontspanning kan voor iedereen iets anders betekenen. Maar de meeste mensen ervaren wel een relax-moment als ze uitwaaien op het strand, wandelen door de duinen, yoga beoefenen op het strand, een heerlijke massage beleven, floaten boven zee of gaan zwemmen achter de duinen in een van de wellnesshotels. Scheveningen zet zichzelf met het thema ‘Scheveningen Zuivert’ nu op de kaart als dé badplaats om 365 dagen per jaar te kunnen genieten, ontspannen en opladen.

Ontspannen aan zee

Zelf woon ik in Scheveningen en vind ik het heerlijk om ’s zomers uren door de branding en het warme zand te wandelen. In de herfst en winter vind ik het fijn om even uit te waaien op het strand en daarna ergens op te warmen met een warme chocolademelk met slagroom.

Mijn eerste float-ervaring

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Scheveningen Floatcenter 2Onlangs heb ik mijn eerste float-ervaring ooit beleefd en waar kan dat beter dan in het FloatCenter De Pier? Heerlijk om een uur lang te genieten van totale rust en dan terug te lopen naar huis over het bovendek van De Pier en nog even de frisse zoute zeelucht op te snuiven.

Overnachten in Scheveningen

Wil je het gevoel van boven zee zijn langer vasthouden? Dan bof je want vanaf half november (met nog even een slag om de arm) openen de Pier Suites op het Zuidereiland. Hoe tof is het dat je straks kan slapen op De Pier? Zelfs als local zou ik dat wel eens willen beleven.

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Scheveningen Yoga Ook het gerenommeerde Amrath Kurhaus Hotel is druk bezig met verbouwen want daar moet dit najaar nog een wellnesscentrum verrijzen.

Yoga op het strand

En als je dan ’s ochtends wakker wordt kan je naar Hart Beach – vlakbij de haven – voor een yoga-workout op het strand. Dat werkt écht ontspannend met het geluid van de golven op de achtergrond.

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070Henriëtte Bokslag, reis- en wellnessblogger – Henriëtte kan je wakker maken om erop uit te gaan. Ze is verslaafd aan reizen, gek op paarden en houdt van wellness. Ze ontdekt hotspots op reis, maar vindt ze ook dicht bij huis. Travel around with Henriëtte! – Website: wellnessspots.com en travelaroundwithme.com

Vind jij deze column ook leuk? Laat dat dan onze columnisten weten door hun column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. – Alvast bedankt!

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter