I love locals!

woontrends interieur styling - Den Haag - column blog - Roomwit styling - Vanessa Kervezee Leuk!070 magazine L

Speelgoed, wooncadeaus, beautyproducten, lekkere wijn; ik shop local.

Bij de plaatselijke ondernemers vind ik alles wat ik nodig heb voor de feestdagen. Mooi ingepakt, net even anders en verrassend goed geprijsd. Ja, ik houd van de locals!

Trend

Een trend is weten wat je koopt, eet en drinkt. Als styliste volg ik de trends en koppel ik deze aan mijn werk. Waar is het van gemaakt, wie heeft het gemaakt en wat zit er in? Zo krijg je waardering voor wat je koopt en ga je er bewuster mee om. Ik verwacht dat steeds meer mensen hierdoor bewuster gaan kopen.

De kenner

woontrends interieur styling - Den Haag - column blog - Roomwit styling - Vanessa Kervezee Leuk!070 magazine #3 S1Ik weet van enkele ondernemers dat zij van ieder product in hun winkel de maker kennen. Hoe gaaf is dat?!

Lokale bedrijven betekenen veel voor een wijk. Ze verstaan het vak en kennen de mensen in de wijk. Dat maakt bijzonder. Even dat contact. Dat is belangrijk. De ondernemer bij jou om de hoek maakt dat verschil.

Inspiratie

Met de Designroute neem ik mensen mee en laat ik hen kennismaken met inspirerende ondernemers. We bezoeken bijzondere locaties in de regio Den Haag. Bijzonder, omdat het verhaal achter het product of de locatie uniek is en veel inspiratie geeft. Dat geldt niet alleen voor de feestdagen, maar voor het hele jaar en zeker voor meubels en woonaccesoires.

Ontsnappen aan de massa

woontrends interieur styling - Den Haag - column blog - Roomwit styling - Vanessa Kervezee Leuk!070 magazine #3 S2Onze fietsen parkeren we gewoon voor de deur. Mijn kinderen en ik worden niet omver gelopen door de massa. Tussendoor drinken we iets in de lokale lunchroom en nemen vers gebakken appeltaart.

Het voelt alsof we op visite zijn. Woon je niet in een winkelgebied met kleine ondernemers? Zoek er één op en ga daar shoppen.

Shop local

woontrends interieur styling - Den Haag - column blog - Roomwit styling - Vanessa Kervezee Leuk!070 magazine #3 S3Ik daag je uit ook lokaal in te kopen voor de feestdagen. De cadeaus en de boodschappen, de kleding en de decoratie, alles koop ik om de hoek. Ik doe dat nu een aantal jaar en kan het je aanraden.

Komende weken zijn veel winkels ook in de avonduren open en dan is de kerstverlichting aan. Shoppen voor de feestdagen is weer leuk geworden!

Vind jij deze column ook leuk? Laat dat dan onze columnisten weten door hun column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. – Alvast bedankt!

Interieur Styling Den Haag - Column van Vanessa Kervezee online magazine Leuk!070Vanessa Kervezee, styliste en ontwerper – Vanessa is nieuwsgierig, vindingrijk, creatief en professioneel. Ze heeft een passie voor sfeer, design en kleur en vindt altijd de juiste mix. 070 is haar thuis. – Website: www.roomwit.nl en www.designroutes.nl

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter