Zen trainen voor de CPC

Body & Mind Yoga Massage T'ai Chi column blog Leuk!070 online magazine L

Brrrr, wat een kou!

Op zich had ik niks anders verwacht natuurlijk eind november in Nederland, maar van +30 graden naar -1 is toch wel heftig. Maar goed, na een maand luieren op vakantie, is het wel fijn om weer even de wind door je haren te voelen.

CPC

Den Haag Body & Mind column Jerney LEUK!070 hardlopen S1Dus daar ga ik op zaterdagochtend om 09:00 (jetlag!) de Haagsche Bosjes in. Hardlopen met dat luie lijf! Ik doe volgend jaar voor de 2e keer mee aan de City Pier City (CPC). Ook deze keer de 10 km, maar nu wil ik graag binnen het uur lopen.

Renate

Een beetje aanmoediging kan ik wel gebruiken dus ik gebruik deze keer een hardloopprogramma inclusief bemoedigende woorden van Renate. Hoe suf ook, je weet dat ze niet tegen jou praat, maar toch helpt het.

Good to be back!

En wat is 070 toch mooi! Via het Vredespaleis ren ik de Haagsche bosjes in en ben blij om te zien dat er nog genoeg kleur is.

Na zoveel mooie plekken in Azië te hebben gezien de afgelopen tijd, kan ik ook nog steeds genieten van Den Haag. En met een paar keer per week hardlopen, hoop ik mijn zen nog een tijdje vast te houden.

Good to be back 🙂
Vind jij deze column ook leuk? Laat Jerney dat dan weten door haar column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. – Alvast bedankt!

Jerney Gouweleeuw columnist blogger body & mind yoga Den HaagJerney Gouweleeuw, ‘body & mind’-onderzoeker – Beginnend masseuse en yogaliefhebster Jerney is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ontdekkingen. Deze zoekt ze vooral in de invloed die lichaam en geest op elkaar hebben. Jerney onderzoekt wat 070 op dat terrein biedt.

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter