Een eindejaarscolumn

Revelina Tokromo column op Leuk!070 L

Revelina Tokromo column op Leuk!070 #7S1Het einde van het jaar nadert. Fijn! Kan ik het jaar ook weer afsluiten. Maar wát een jaar! Veel gereisd, ontiegelijk veel gelachen, veel mooie momenten mogen meemaken maar uiteraard ook de minder momenten. Eind september weer de single-status aangenomen, privé voor wat beproevingen gestaan en dan ook nog eens mijn fiets gejat op Sinterklaasdag!

&%#@!!#

Je mag gerust weten dat ik een paar keer flink de boel bij elkaar heb gevloekt. Op sommige dingen zit je gewoon niet te wachten. De onwerkelijkheid waar het soms mee gepaard gaat. Zucht en kreun. Alles is een leerproces. Zeggen ‘ze’. Ik ga het meemaken.

Borsten vooruit

Wat ik heb geleerd het afgelopen jaar is op welke manier ik ook werd ‘beproefd’ ik te allen tijden de eer aan mezelf hield. Boven de situatie staan. ‘Ok Reef dit kun jij aan! Er is niets wat jij NIET aankunt!’, dacht ik. Borsten vooruit, lipjes als een duckface met af en toe die middelvinger omhoog of beide middelvingers. En blijven lachen! Vooral blijven lachen. Ik heb verdorie het ergste meegemaakt! De rest zou peanuts voor mij moeten zijn. En dat klopt! Soms dan.

Leuk!070

In het afgelopen jaar heb ik mijzelf verder mogen ontwikkelen. Onder andere als columniste. Wat vind ik het toch onwijs gaaf om mijn schrijfsels te mogen delen. Een droom is hiermee in vervulling gegaan. Ik heb altijd de Javaanse Carrie Bradshaw van Sex and the City willen zijn. Mijn grote dank gaat hierbij dan ook uit naar Nancy (Moorman). Oprichtster, bedenkster, initiatiefneemster én hoofdredactrice van Leuk!070.

Nancy heeft mij dat stukje digitaal platform aangeboden om mijzelf te laten ‘opmerken’. Ondanks dat zij zelf met privéperikelen kampt, weet zij aan de zijlijn te enthousiasmeren en het positieve van dingen in te blijven zien. Nogmaals dank Nancy!

Wie schrijft die blijft

Ik hoop in het nieuwe jaar de lezers van Leuk!070 wederom te kunnen vermaken met mijn avonturen. Want ik weet nu al, ook al heb ik geen glazen bol, dat ik weer in situaties verzeild zal raken die het schrijven waard zullen zijn. 😉

Ik wens de lezers van Leuk!070 en mijn collega-medemakers een waanzinnig, mooi, LEUK en gezond 2017! Dikke liefs van mij! X

Vind jij deze column ook leuk?  Laat Revelina dat dan weten door haar column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

Revelina Tokromo, columnist, acteur, blog, online magazine Den Haag LEUK!070Revelina Tokromo, columniste en comédienne – Revelina is een energieke en vrolijke alleenstaande mama van dochtertje Isis. Schrijven en lachen zijn haar grootste hobby’s. Met haar verhalen neemt zij jou mee in haar wereld met als hoofdrolspeler ‘never a dull moment’. – Contact: Mijn-gedichtenbundel-en-columns op Facebook

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter