De nieuwste wellness spots in 070

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070 L

Den Haag en Scheveningen zijn booming op onder andere het gebied van wellness. De afgelopen maanden werden er maar liefst drie nieuwe wellness spots geopend.

Huidverzorging by Chris, voor hem en haar wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070

Huidverzorgingsspecialist Christina heeft haar intrek genomen op de eerste etage van het WTC The Hague. In de industriële ingerichte Beauty Bar van Chris worden behandelingen aangeboden met producten van Dermologica ter verbetering van de huid, voor hem en haar.

Zelf heb ik mogen ervaren dat je echt waar voor je geld krijgt. 60 minuten is 60 minuten genieten. Tot nu toe was mijn ervaring tijdens het intrekken van het masker dat ik alleen werd gelaten, maar Chris laat mij nog dieper ontspannen door een fijne arm- en hand massage. Extra voordeel van deze locatie, je kan gratis parkeren in het WTC The Hague.

Kuren in de Spa van Amrâth Kurhaus Hotel

 Spa van Amrâth Kurhaus Hotel wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070Ik had het al aangekondigd! Het Kurhaus is weer een echt Kurhaus, zoals de Duitsers dat zo mooi noemen. Het Amrâth Kurhaus Hotel heeft een prachtig binnenzwembad met uitzicht op zee en een spa met veel wellness-mogelijkheden. De spa bevindt zich in de linkervleugel van het hotel en biedt de volgende faciliteiten: sauna, infraroodsauna, stoombad, behandelkamers (met o.a. gebruik Amrâth cosmetics*, Opi & Anastacia), binnenzwembad, zonneterras, stort-, nevel- en regendouche en een fitnessruimte.

Babassu, city-spa met schoonheidssalon en parfumerie

Sinds begin december heeft Babassu een vestiging op de Dagelijkse Groenmarkt. Het is een combinatie van een city-spa met schoonheidssalon en parfumerie. In de salons worden behandelingen gegeven en met producten gewerkt die allen huidverbetering en ontspanning als doel hebben. Een uurtje sportles voor de gezichtsspieren doen tot het ondergaan van de Fresh Express.

Hou jij van schrijven en wellness?  Henriëtte is genoodzaakt haar voet van het gaspedaal te halen en dus zijn we op zoek naar iemand die samen (om en om) met haar deze column wil invullen. De kans dat de column geheel overgedragen wordt aan jou is ook groot. Als je interesse hebt, klik dan hier voor algemene info en ons e-mailadres.

Vind jij deze column ook leuk?  Laat Henriëtte dat dan weten door haar column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. – Alvast bedankt!

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070Henriëtte Bokslag, reis- en wellnessblogger – Henriëtte kan je wakker maken om erop uit te gaan. Ze is verslaafd aan reizen, gek op paarden en houdt van wellness. Ze ontdekt hotspots op reis, maar vindt ze ook dicht bij huis. Travel around with Henriëtte! – Website: wellnessspots.com en travelaroundwithme.com

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter