Ik zie GEEN spoken!

Revelina Tokromo column op Leuk!070 L

Met de Netflixen van vandaag kun je naar alle gerief kijken wat je wilt. Films, docu’s, series. Met druilerig weer kun je je schuldig maken aan ‘binch watching’. Zonder pauze en desnoods met de tablet op je schoot naar de wc. Want je wilt natuurlijk niet missen hoe een zombie toch een arm weet af te bijten.

Paranormal Activity

Revelina Tokromo column blog Revelina merkt op! - Leuk!070 - online magazine Den Haag - Ik zie geen spokenVorig weekend besloot ik in mijn uppie naar horrorfilms te kijken. Vooral het genre met paranormale activiteiten. Niet iedereen handelt dat. Of überhaupt niet. Ik wel.

Vol overtuiging besloot ik die zondag veilig in de middag alleen naar The Conjuring 2 te kijken. The Conjuring 1 had ik immers ook overleefd. Niets hield mij tegen om nummer 2 te kijken.

Ik ging er heerlijk voor liggen. Met mijn hoofd in het kussen genesteld, mijn tablet op mijn buik en oordopjes priemend in mijn oren. Ik was er klaar voor! Voor degenen die deze films niet kennen, beter ook van niet.

To believe or not to believe

De wijze waarop de film is gemaakt is echt heel goed en kwam daardoor geloofwaardig over. Misschien waren er scenes hier en daar iets too much. Maar ach, dat mocht de horrorpret niet drukken.

Zowel deel 1 als 2 zijn gebaseerd op waar gebeurde feiten. FEITEN! Kun je je het voorstellen? Dat je een voorwerp uit het niets ziet bewegen en dat meerdere mensen dat kunnen bevestigen? Creepy shit, I know.

Ik zie, ik zie wat jij zeker niet wilt zien

Het paranormale heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik geloof echt dat er meer is tussen hemel en aarde. In het huis waar ik nu woon, heb ik ook inmiddels het nodige meegemaakt waardoor ik wel vier keer achter mijn oren krabde en of mijn ogen het wel correct hadden geconstateerd. Een zonnebrilhoesje valt namelijk natuurlijk niet zómaar van een plankje af als er verder geen balkondeur of raam openstaat en dus geen zuchtje wind in het huis te bespeuren valt.

I know what you did last night

De volgende ochtend werd ik wakker en liep de gang op. Mijn aandacht ging meteen uit naar een meterkastdeurtje dat openstond. Ik had in mijn beleving de avond ervoor niets te zoeken bij de meterkast. En twijfelde nog aan mezelf.

Nee, ik was het écht niet!

En geloof mij, dat deurtje gaat maar met moeite open.

Zag ik spoken?

Nee, wel een deurtje openstaan.

Vind jij deze column ook leuk?  Laat Revelina dat dan weten door haar column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

Revelina Tokromo, columnist, acteur, blog, online magazine Den Haag LEUK!070Revelina Tokromo, columniste en comédienne – Revelina is een energieke en vrolijke alleenstaande mama van dochtertje Isis. Schrijven en lachen zijn haar grootste hobby’s. Met haar verhalen neemt zij jou mee in haar wereld met als hoofdrolspeler ‘never a dull moment’. – Contact: Mijn-gedichtenbundel-en-columns op Facebook

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter