Angsten, hoe kom je eraan… én er vanaf?

balans-energie-chakras_den-haag_jenske-moermand_column_leuk070_l

Regelmatig komen er bij mij in de praktijk cliënten met één of meerdere angsten. Van sommige angsten zijn ze zich bewust. Van sommige ook geheel niet. Ook is het wel eens het geval dat een cliënt met een bepaalde reden op consult komt waar dan onverwachts een angst naar boven komt. Een mooi extraatje om te helen.

Back to normal

Wanneer je van je angsten af bent, met name van heftige angsten, ervaar je een groot positief verschil en een enorme vrijheid als je weer de straat op durft of onder de mensen durft te komen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld het dagelijkse leven weer aan en terug het bedrijfsleven in.

‘Back to normal!’ Dat is waar mensen met heftige angsten naar verlangen.

Zeven bonus-angsten

Balans energie chakra Den Haag - Jenske Moermond - Column online magazine LEUK!070 9S1Zo kwam er recent iemand in mijn praktijk waarbij ik acht uiteenlopende angsten zag. Ze kwam er zelf voor één. Toen ik vertelde wat ik onder andere bij haar zag, moest ze lachen. Ik zag een angst voor geweren. Ja, je verzint het niet. Deze angst kwam uit haar vorige leven. Ze vertelde me dat ze al zo vaak geroepen had dat ze in een vorig leven door een geweer beschoten moest zijn. “Gebaseerd op niks”, zei ze.

Nou, niet op niks dus. Zulke dingen voelen onverklaarbaar, maar zijn eigenlijk altijd wel verklaarbaar.

Waar komen ze vandaan? En dan?

Angsten kunnen dus uit vorige levens komen, maar ook uit je kraamtijd, je kindertijd of je jeugd. Als je iets ervaart als (extreem) eng, dan bouw je een muur om je heen om dit niet meer te hoeven ervaren en voelen. Je persoonlijke bescherming.

Angsten bestaan vaak al in het onderbewuste. Door een bepaalde trigger of meerdere triggers, kan de angst naar boven komen. Tot leven worden geroepen. En je gaat ze voelen en merken in je dagelijks leven, als je er niet enorme last van krijgt.

In de clearing-methode die ik hanteer, bouwen we die muur af zodat je de angst volledig loslaat.

Diverse angsten, maar allemaal weg te nemen

Balans energie chakra Den Haag - Jenske Moermond - Column online magazine LEUK!070 9S1Sommige angsten kunnen heel heftig zijn en je leven bepalen zoals faalangst, angst om mensen te ontmoeten, angst in het verkeer en/of angst voor intimiteit.

Minder heftige of minder opvallende angsten zijn bijvoorbeeld de angst om zonder geld of de angst om zonder voeding te zitten. Vaak is dit het gevolg van een leven in schaarste door grote armoede in een vorig leven. Het resulteert zich dan nu in heel spaarzaam zijn of qua voeding in het vooral dwangmatig eten (het moet op).

Ook angst voor dieren komt vaak voor.

Allemaal belemmeringen en energievreters in je leven. Gelukkig is er geen angst waar je níet vanaf kunt komen! Mocht je interesse of vragen hebben, mail me gerust (info@fashionablyhealthy.nl). Je hoeft niet bang te zijn. 😉

Vind jij deze column ook leuk? Laat Jenske dat dan weten door met onderstaande buttons deze column te ‘liken’ en te ‘delen’. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

voedingsconsulente - healer - Jenske Moermond - Den HaagJenske Moermond, gezondheidsconsulente – Jenske is de eigenaresse van Fashionably Healthy. Als gezondheidsconsulent en healer van (emotionele) blokkades is het haar doel mensen in balans te brengen. Haar praktijk is gevestigd aan de Koninginnegracht in Den Haag. – Website: fashionablyhealthy.nl

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter