Steun De Klimmende Règâhs bij Alpe d’HuZes

Klimmende Règâhs. Alpe-d-Huez Alpe d’HuZes goed doel den haag leuk070 online magazine XLhe

Help de Klimmende Règâhs kanker de wereld uit te trappen!

Elk jaar gaan de Klimmende Règâhs fietsend of wandelend de Alpe d’Huez omhoog. Dit doen ze om aandacht te vragen voor de ziekte kanker. Voorafgaand aan hun sportieve prestatie proberen ze zoveel mogelijk geld op te halen door het organiseren van diverse activiteiten.

Vorig jaar haalden ze een bedrag op van € 42.487,30. “Dat dat moet dit jaar meer kunnen worden”, redeneren de twintig Klimmende Règâhs.

De Klimmende Règâhs

Klimmende Règâhs. Alpe-d-Huez Alpe d’HuZes goed doel den haag leuk070 online magazine S2De Klimmende Règâhs zijn veelal afkomstig uit Den Haag, Voorburg en Pijnacker-Nootdorp. Voor iedere Règâh heeft kanker een andere betekenis. Het begon als een geintje tussen buren – nu bevriende fietsers en wandelaars – in de mooie wijk Biesland in Ypenburg. Vandaar ook de Haagse naam.

Om het financieel makkelijker inzichtelijker te maken, zijn De Klimmende Règâhs vorig jaar een vereniging geworden. “De bedragen werden namelijk steeds groter en dat moet je goed organiseren en verantwoorden.”

Op de Alpe d’HuZes

Klimmende Règâhs. Alpe-d-Huez Alpe d’HuZes goed doel den haag leuk070 online magazine S1De Alpe d’HuZes is ook bijzonder als kanker minder betekenis voor je heeft dan voor de klimmers. Als je op de berg bent en je kijkt om je heen, zie je zieke mensen, herstelde mensen, mensen die voor een ander fietsen en al het publiek op die berg.

“Het is zo’n eenheid. Je voelt de saamhorigheid, de verbondenheid tussen ons allen. Je gaat stuk als je al die briefjes ziet hangen en de teksten leest. Je hart breekt ter plekke, zoveel leed brengt deze ziekte teweeg.”

En daarom gaan Klimmende Règâhs dit jaar op 1 juni met maar liefst 20 man weer met volle energie van start. Ook oudgedienden doen weer mee.

Steun de Klimmende Règâhs

Klimmende Règâhs. Alpe-d-Huez Alpe d’HuZes goed doel den haag leuk070 online magazine S4Momenteel zijn de Klimmende Règâhs drukdoende geld op te halen voor 1 juni. Steun ze en de strijd tegen kanker financieel via: deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/deklimmenderegahs. (Bedrijven kunnen de kosten van de belasting aftrekken.)

Wil of kan je de Klimmende Règâhs niet financieel steunen? Volg ze dan via hun Facebookpagina: De Klimmende Règâhs. Door de pagina te ‘liken’ en te ‘volgen’ blijf je op de hoogte van hun activiteiten.

En let wel: hoe meer volgers, hoe interessanter de Règâhs zijn voor sponsoren voor het goede doel. Dus gewoon doen!

Ook zijn ze te volgen via Twitter: @wijzijnDKR en Instagram: @wijzijnDKR.

Uitnodiging voor feestavond in het Witte Paard in Nootdorp

Klimmende Règâhs. Alpe-d-HuezAlpe d’HuZes goed doel den haag leuk070 online magazine S6Tussen de Règâhs zit een echte bekende Nederlander en die persoon zal ook dit jaar weer van de partij zijn.

Rick Romijn (side-kick van Edwin Evers) zal voornamelijk van zich doen spreken op de feestavond op zaterdag 18 maart in het Witte Paard in Nootdorp, waar ook DJ Jean en Gerard Joling op zullen treden.

Ook hierbij zijn? Dat kan. Kaarten zijn te bestellen via feest@regahs.nl en kosten € 30,– per stuk.

De opbrengst gaat natuurlijk naar Alpe d’HuZes.


• • • • • • • • •

Iedere 4 weken willen wij van LEUK!070 een ander regionaal goed doel in het zonnetje zetten. Weet jij er eentje? Meld deze dan bij nancy@leuk070.nl

 

Goed doel Den Haag Leuk!070 helpt - Jij ook? onder

 

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter