Geldblokkades zijn er om op te heffen

balans-energie-chakras_den-haag_jenske-moermand_column_leuk070_l

Als energetisch therapeut ben ik bij mijn cliënten altijd bezig met het opsporen van blokkades. Blokkades door opgekropte emoties die de energiestroom in je organen blokkeren met allerlei klachten van dien. Denk bijvoorbeeld aan klachten als astma, slaapproblemen, eczeem, darmproblemen, moeheid en voedingsintoleranties.

Maar deze keer wil ik het hebben over een ander type blokkade. Namelijk de geldblokkade. Jaja, die bestaan ook.

Wat is een geldblokkade?

Wat dit is en hoe deze kunnen ontstaan, ga ik je vertellen. In tegenstelling tot eerdergenoemde blokkades merk je bij deze blokkade zelden tot nooit fysieke klachten. De blokkade zit energetisch in de maag en de maag is gekoppeld aan bezorgdheid. In uitzonderlijke gevallen kan er wel een maagklacht ontstaan zoals oprispend maagzuur.

Wat er dus gebeurt als jij bezorgd bent over geld – omdat je niks meer hebt bijvoorbeeld –, is dat de zorgen zich als een bezorgdheidsblokkade opslaan in je celgeheugen.

Je kunt deze bezorgdheid bijvoorbeeld al in je jeugd hebben meegekregen, omdat je thuis altijd hoorde dat jullie zuinig moesten zijn.

Verwerken of verhuizen

Ook gebeurt het vaak dat deze blokkades zijn ontstaan in vorige levens. Toen was de kans op armoede groter dan nu. Ik heb het voor het gemak nu even over Nederland. Als er in een vorig leven geen tijd meer is geweest om deze te blokkades te verwerken door bijvoorbeeld vroegtijdig overlijden, verhuizen deze dus ‘gewoon’ mee naar het leven erna om alsnog te verwerken.

Triggermoment

Alle blokkades die opgeslagen zijn in je celgeheugen moeten eerst getriggerd worden zodat het in je bewustzijn komt. Van vorige levens weet je immers niks meer. Als ze aan de oppervlakte gekomen zijn, kunnen ze geheeld worden. Je kunt zo’n moment trouwens herkennen door een schrikreactie bij jezelf waardoor je heftiger kunt reageren dan je anders zou doen op degene die je per ongeluk triggert.

Maar vaak herkent men dit moment ook niet. Mensen zoals ik sporen deze blokkades graag voor je op en met healing helpen we je ze los te laten.

Waarom healen?

Als deze blokkades aanwezig zijn, draag je deze energie bij je. Je straalt dus zonder dat je het doorhebt uit naar het universum dat je bezorgd bent om geld.

Omdat alles energie is en je aantrekt wat je uitstraalt, trek je dus nóg meer tekort aan geld aan. Oftewel: je trekt weinig of géén geld aan.

Best zonde als het niet zo hoeft te zijn toch? Voor elk probleem is er een oplossing. Je bent altijd welkom voor healing. Dus no worries! 😉

Meer uitleg over de wet van aantrekking in mijn blog: klik hier.

Vind jij deze column ook leuk?  Laat Jenske dat dan weten door met onderstaande buttons deze column te ‘liken’ en te ‘delen’. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

voedingsconsulente - healer - Jenske Moermond - Den HaagJenske Moermond, gezondheidsconsulente – Jenske is de eigenaresse van Fashionably Healthy. Als gezondheidsconsulent en healer van (emotionele) blokkades is het haar doel mensen in balans te brengen. Haar praktijk is gevestigd aan de Koninginnegracht in Den Haag. – Website: fashionablyhealthy.nl

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter