Win een behandeling bij Babassu

Basbassu Like share & win aktie leuk!070 online magazine Den Haag
In hartje Den Haag vind je Babassu, de beauty store & spa voor fijnproevers. Je kunt terecht voor de nieuwste beauty bestsellers en bijzondere merken. De spa biedt een uitgebreid menu effectieve en ontspannende behandelingen voor gezicht en lichaam.

Like, Share & Win

Maak kans op een heerlijke facial met het Spaanse merk Natura Bissé. Like het Facebookbericht met een hartje, schrijf een leuke reactie en deel het bericht.

Het bericht vind je hier.

Over Babassu

Sinds januari is 070 ‘in for the Babassu Treat’. De Beauty store & spa voor fijnproevers vind je aan de Dagelijkse Groenmarkt 30, hartje Den Haag.

Naast ruim 200 maan effectieve en ontspannende behandelingen, deskundig advies en de mooiste cosmeticamerken en beauty-bestsellers introduceert Babassu introduceert ook de Skin Gym. Skin Gym is een speciaal menu met korte, maar zéér intensieve lunch time facials.

Babassu heeft ook vestigingen in Amsterdam, Leiden en Wassenaar.

Cosmeticawalhalla

De winkel op de begane grond is een waar cosmeticawalhalla. Modern en ruim opgezet, maar toch persoonlijk en warm. Neem er eens een kijkje om de mooie merken en producten te ontdekken en te ervaren. Of probeer de heerlijke body- en badproducten bij de wasbeleving voorin de winkel. Ga op ‘geurreis’ in de parfumlounge of neem plaats aan de beautybar en vraag om een huid- of make up-advies van het deskundige beautyteam.

Een bijzonder verhaal

Bij Babassu biedt je vind je geurmerken die voorheen alleen verkrijgbaar waren bij luxe warenhuizen, zoals Liberty in Londen en Le Bon Marché in Parijs. Klassiekers met een rijke geschiedenis en een bijzonder verhaal, zoals Astier de Villatte, Cire Trudon en Santa Maria Novella. Beauty-bestsellers als BECCA, By Terry, Comme des Garçons, Escentric Molecules, Molton Brown, Oribe en PIXI.

En natuurlijke de mooiste skin care van Natura Bissé, Omorovicza, Perricone MD en het 100% organische Tata Harper.

Babassu biedt je een verrassend en steeds wisselend assortiment cadeau-artikelen.

Huidverbetering

Op de eerste etage vind je de serene spa met vier stijlvolle behandelruimtes. Om ook samen te genieten van een ontspannende gezichts- of lichaamsmassage vind je er een duo-cabine.

De healthy aging behandelingen van Babassu zijn een begrip in de reeds bestaande winkels en helpen je het mooiste uit jezelf te halen. Of je nu kiest voor een CACI-treatment, een intensieve bindweefselmassage of een ontspannende lichaamsmassage, je bent altijd ‘in for a treat’.

Lunchtime?

De nieuwe Skin Gym biedt lunchtime facials voor een instant resultaat. Met high tech apparatuur, een uitgebreid facial-menu en skin care-merken als Natura Bissé, Tata Harper en Perricone MD wordt er gewerkt gelijk gewerkt aan de huidverbetering op langere termijn.

Adresgegevens

Dagelijkse Groenmarkt 30, 2513 AL Den Haag
Telefoon: 070 360 89 65

www.babassu.nl
www.facebook.com/babassuspa
www.instagram.com/babassuspa

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter