Holy Snapper, Den Haag wat ga je lekker

Mike Eelkema Lukewarm Ocean column blog muziek Leuk!070 L

Dit is er zo een

Soms zijn er van die dagen dat je iets wilt, maar uiteindelijk met iets totaal anders op de proppen komt. Dit is er zo een. Die dagen zijn juist fantastisch, want die geven je weer een totaal ander gevoel. De zon schijnt volop naar binnen in de ochtend, raampjes open, nieuwste van Ty Segall op de platenspeler. En. Baby gonna break a guitar…. maar dan net ietsjes anders.

Juist ja

Dit keer neem ik jullie mee op een kleine introductietour langs vier dingen die gaan gebeuren in Den Haag de komende 2,5 maand. Want wat is er naast muziek maken en/of luisteren net zo lekker….juist ja, uitkijken naar live muziek-events en opgaan tijdens de shows, heerlijk. Dit keer houden we het kort, krachtig, intens en blij. Waar muziek voor bedoeld is.

Fuzzy gedreven beest

Pak je pen en agenda, iPhone, kalender, kladblaadje of bovenkant van je hand en kladdert u mee met grote blije letters. Eerste event waar de aandacht naar toe gaat is Club 3voor12 in het Paardcafé. De uitgelezen kans om de acts voor de komende tijd en langer vanuit eigen stal te zien en aan te raken. Drie bands zo op je dienblad, want samen is het altijd gezelliger.

Dit keer een lekker lijstje bands met dansende powerpop, 60’s/70’s psych en een fuzzy gedreven beest, oftewel: My Girlfriend, Magic Moon en Lukewarm Ocean. En het is nog gratis ook.

Niet over nadenken, gewoon gaan

Mike Eelkema Column muziek rock pop Den Haag LEUK!070 Lukewarm Ocean 11S!Eind april staat weer ons eigen Koningsnach of zoals het officieel heet Life I Live Festival in het centrum van Den Haag. Dit keer grootser en meer episch dan voorgaande jaren, want het gaat op de dag zelf gewoon door. Line-up die zoals altijd dik is en een aanrader en tip om naar toe te gaan: The Hazzah. Niet over nadenken, gewoon gaan en meegaan op deze surftrip.

Modfather en Wolfmother

Ons eigen classic legendarisch Paard van Troje kondigde deze week niet één maar twee acts aan die het pand aan de Prinsengracht gaan verruimen.

Mike Eelkema Column muziek rock pop Den Haag LEUK!070 Lukewarm Ocean 11S2Op 8 juni komt ‘The Modfather’ himself: Paul Weller terug voor een show die je niet mag missen. Dit geldt voor zowel jong als bejaard en alles ertussen en…

Een klein maandje daarna op 13 juli komt het hardste rocktrio uit Australië langs. Ik bedoel inderdaad A. Stockdale en z’n vrienden, beter bekend als Wolfmother. Dit wordt de hardste en vetste rock ’n roll show die Den Haag sinds tijden heeft gehad.

Holy snapper, Den Haag wat ga je toch lekker!

Op een rijtje

Vind jij deze column ook leuk?  Laat Mike dat dan weten door zijn column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

Mike Eelkema Columnist Muziek Leuk!070 lukewarm oceanMike is sportdocent en zanger/gitarist van de Haagse band Lukewarm Ocean. Muziek stroomt door zijn aderen en hij geniet net zo veel van concerten en live gigs als van de optredens met de band. Op Leuk!070 schrijft hij hoe muziek leeft in 070. Website: www.lukewarmocean.nl

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter