De tijd voor een heerlijke massage

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070 L

Soms komt er al een zonnetje door en als die schijnt is die best al redelijk warm… als je uit de wind zit. Op het strand van Scheveningen worden alweer volop voorbereidingen alweer getroffen voor het nieuwe strandseizoen. Maar als je naar buiten kijkt, lijkt het wel herfst… wat een regen. De perfecte tijd dus nog om jezelf of elkaar te trakteren op een fijn wellness moment.

Wellness in de ‘stad’

Alleen de naam vind ik al zo fijn klinken. Urban Oasis, een stadsoase waar je even helemaal tot rust kan komen. Je kan ernaartoe voor een massage, extra zuurstof of samen met je lief je eigen parfum samenstellen. Ideaal als je vindt dat het tijd is voor een ander of nieuw luchtje.

Wellness Rijswijk

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070 11sIk wil ooit nog wel eens naar Wellness Rijswijk. Hier bieden ze 4-handen-massages aan. Ik vind het al heerlijk om gemasseerd te worden, maar hoe fijn is het als er 4 handen je lichaam masseren? Dat lijkt mij echt het toppunt van ontspannen.

Wellness Voorburg

Momenteel heb ik behoorlijk wat zorgen aan mijn hoofd en dan is een Thaise massage erg relaxed. Even doorbijten als de pijnlijke spieren worden beetgepakt, maar daarna voel je je als herboren.

Doe je het liever wat rustiger aan dan is een Thaise olie-massage erg ontspannend.

Een aanrader vind ik ook altijd een voetmassage, bij mij zitten daar echt de drukpunten die stress verlichtend werken. Nu ik een gebroken teen heb, laat ik het even voor wat het is… maar probeer het eens.

Vind jij deze column ook leuk?  Laat Henriëtte dat dan weten door haar column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070Henriëtte Bokslag, reis- en wellnessblogger – Henriëtte kan je wakker maken om erop uit te gaan. Ze is verslaafd aan reizen, gek op paarden en houdt van wellness. Ze ontdekt hotspots op reis, maar vindt ze ook dicht bij huis. Travel around with Henriëtte! – Website: wellnessspots.com en travelaroundwithme.com

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter