Paaskleurplaten, een momentje rust voor mama

Dingen te doen creatief met kids in Den Haag en omstreken door Karin de Zwaan L

Nog een paar weekjes tot Pasen, een extra dag waarop we samen met ons gezin vrij zijn. Een weekend om met je gezin te genieten. Uitgebreid ontbijten en daarna paaseieren zoeken. Laten we hopen op mooi weer zodat we buiten kunnen gaan zoeken. Op het strand bijvoorbeeld, of lekker in het Zuiderpark. Zoals je ziet is de Paashaas de paaseitjes al lekker aan het verstoppen.

Dingen te doen met kids in Den Haag en omstreken door Karin de Zwaan 11SNee serieus, de lekkere dagen met een gezin zijn lang niet altijd idyllisch en mama en papa willen ook wel eens keer écht uitgebreid lunchen en wat langer aan tafel zitten. Daarom heb ik een paar gratis te printen Paaskleurplaten gemaakt. Heb je in dat fijne lange weekend ook ergens even een paar minuten voor jezelf terwijl de kinderen lekker kleuren.

Download

Een kleurplaat met een paashaas op het strand van Scheveningen én één met een paashaas die wat eieren verstopt op het Binnenhof.

Naar kleurplaat 1.       Naar kleurplaat 2.

Dingen te doen met kids in Den Haag en omstreken door Karin de Zwaan Kleurplaat 1 Dingen te doen met kids in Den Haag en omstreken door Karin de Zwaan Kleurplaat 2

 

 

 

Alvast een fijne Pasen!

Vind jij deze column ook leuk?  Laat Karin dat dan weten door haar column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graaf zelfs. – Alvast bedankt!

Karin de Zwaan column Kids!070 blog Den Haag LEUK!070 online magazine XXSKarin de Zwaan, Moeder en marketeer – Karin is moeder met een eigen blog vol ‘knutselideeën met en zonder kinderen, DIY voor in huis, bakrecepten, naaiprojecten en alles wat creativiteit inspireert. Daarnaast, of eigenlijk is dat haar ‘hoofdding’, is zij de marketeer van Managementboek.nl. – Website: www.maakhetvrolijk.nl

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter