Hoofd, schouders knie en teen

balans-energie-chakras_den-haag_jenske-moermand_column_leuk070_l

De blokkades waar ik het tot nu toe over had hadden te maken met niet geuite emoties. Deze emoties zijn gekoppeld aan een orgaan. Een verdriet blokkade komt bijvoorbeeld tot uiting in de longen en dan zul je daar dus last van hebben. Benauwdheid, snel verkouden of zelfs astma.

Hoofd

Maar er zijn ook blokkades die ergens anders in je lichaam kunnen zitten. De energie kan dan niet goed doorstromen. Een blokkade in je hoofd kan er komen doordat je teveel in je hoofd zit. Daardoor wordt het “in je hoofd zitten’ erger want de energie kan niet weg.

Nek

Een blokkade in je nek of rug kan bijvoorbeeld door een ongeluk komen; een val, een whiplash, et cetera. Ook hier kan de energie dan niet goed doorstromen en kun je nog meer last krijgen dan je al had.

Teen

Balans energie chakra Den Haag - Jenske Moermond - Column online magazine LEUK!070 11SJaja! Zelfs in je teen kun je een blokkade hebben.

Een ingegroeide teennagel is pijnlijk. Deze kan ontstaan doordat je in een situatie vast zit. Bijvoorbeeld je werk; je wilt wel graag, maar dat lukt nog niet. Als je dan eindelijk uit de benarde situatie gekomen bent, zul je merken dat de nagel wat meer loskomt. Maar als er dan ook nog een blokkade zit, houdt dat het proces nog tegen en kan je teen nog steeds pijn doen.

Door het wegnemen van de blokkade kan de energie weer goed doorstromen en dat veroorzaakt een beter voelend lijf!

Mijn laatste column

Dit is mijn laatste column voor LEUK!070. Ik ga het magazine verlaten want mijn bedrijf maakt hele grote springen en ik ga zelfs verhuizen naar 020. Ik ben dan dus ‘helaas’ geen 070’er meer.

Ik wens alle lezers van LEUK!070 heel veel positieve energie en liefde!

Liefs Jenske

Vind jij deze column ook leuk?  Laat Jenske dat dan weten door met onderstaande buttons deze column te ‘liken’ en te ‘delen’. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

voedingsconsulente - healer - Jenske Moermond - Den HaagJenske Moermond, gezondheidsconsulente – Jenske is de eigenaresse van Fashionably Healthy. Als gezondheidsconsulent en healer van (emotionele) blokkades is het haar doel mensen in balans te brengen. Haar praktijk is gevestigd aan de Koninginnegracht in Den Haag. – Website: fashionablyhealthy.nl

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter