Het is dé lente van LEUK!070

Nieuw magazine Den Haag regio LEUK!070 druk gedrukt gratis en adverteren

Eindelijk is het zover! Het is lente… en dé lente van LEUK!070!

Het magazine gaat er komen!

Het is lente

Nieuw magazine Den Haag regio LEUK!070 gedrukt gratis en adverteren S1 artikel PicknickHet is lente, en de tijd om van binnen weer naar buiten te gaan. Om weer ’ns helemaal te voelen dat je leeft. De wind door je haar en de zon op je gezicht.

Proef het leven!

Weg van alle schermpjes en weer zelf zien wat er allemaal om je heen gebeurt. Contactmaken met je omgeving, genieten van je buurt, andere wijken verkennen en het leven absorberen.

Wat hebben we dat gemist.

Zie je het al voor je?

Nieuw magazine Den Haag regio LEUK!070 gedrukt gratis en adverteren S3 column kidsJe zit heerlijk ontspannen onderuit gezakt ergens op één van die fantastische plekjes in 070 met een goede kop koffie. Even niet die telefoon, wel een lekker formaat magazine met allerlei leuke korte verhalen.

Een inspirerend magazine waarin je leest over leuke plekken, hippe zaken en de bijzondere dingen die er te doen zijn in 070. De zon streelt je gezicht, je sluit je ogen en neemt de energie in je op. Je trekt je volgende plan, rekent af en gaat op pad.

Wij van LEUK!070 gaan ervoor.

Wat gaat er gebeuren?

Nieuw magazine Den Haag regio LEUK!070 gedrukt gratis en adverteren S6 artikel The CraveVanaf medio mei ligt de LEUK!070 – het leukste inspirerendste magazine van 070 – gratis voor je klaar bij onze partners. Je voelt ons online magazine dan letterlijk in jouw handen!

Maar er komt nog meer in. In de LEUK!070 vind je straks het leukste uit de regio; winkels, eten, markten, terrassen en eettentjes en natuurlijk de strandtenten. Met de LEUK!070 zul je geen hotspot missen.

Er is ruimte voor kunst, kunstenaars en mensen die leuke dingen maken, voor sport en ontspanning. We nemen je straks mee naar de parken en het strand, we gaan er picknicken en barbecueën… en nog veel meer.

Achterin vind je de uitgids met ruim aandacht voor muziek, theater, kunst en de coolste events. Want hè, waarom hebben andere steden er wel één, en wij niet?

Er is hier in 070 in ieder geval genoeg te beleven en te delen.

En dat gaan wij dus gewoon doen!

Wil jij adverteren in het magazine?

Nieuw magazine Den Haag regio LEUK!070 gedrukt gratis en adverteren S5 artikel Rock Jazz Dance ReportDat kan, de prijzen hebben we zo toegankelijk mogelijk gehouden om voor alle leuke partijen een kans te creëren op meer zichtbaarheid in de regio.

Je kunt direct met ons bellen ((070 – 7 851 641), maar ook even de info-docs bekijken:

Nancy Moorman initiatiefneemster LEUK!070 - columniste - Wij zijn LEUK!070 portrettenNancy is de drijvende kracht achter en initiatiefnemeester van LEUK!070 en is dag en nacht bezig met haar magazine. Haar roots liggen in Scheveningen, Voorburg en Den Haag én in vormgeving, tekst en merkenbouwen. Maar haar interesses zijn natuurlijk veel breder. Geluk is voor haar onder andere leuke dingen ‘met elkaar’ delen.

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter