Het Wellness!070-stokje

Marijke Helsloot wellness sauna massage blog blogger Den Haag Leuk!070 online magazine L

Wel nog wellness, niet meer op Leuk070!

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070 11sHenriëtte:  Met veel plezier stond ik qua wellness aan de wieg van LEUK!070! Het enthousiasme van Nancy werkt aanstekelijk en met veel plezier heb ik mijn WellnessSpots in 070 gedeeld.

Nu is voor mij de tijd aangekomen om het stokje over te dragen aan Marijke, dit omdat ik zoveel ballen hoog moest houden dat ik zelf geen wellness-momenten meer had.

Bedankt allemaal, veel succes en tot in 070!

Wat nu?

Marijke Helsloot wellness sauna massage blog blogger Den Haag Leuk!070 online magazine mmxsMet deze wellness collumn, neemt Marijke het stokje over van Henriëtte. Wij wensen Henriëtte heel veel succes, met haar ‘ballen’ en een we blijven connected. Marijke wensen we heel veel succes en vooral plezier met haar rubriek! Zet ’m op!

Wellness in 070?

Wellness is ontspannen èn inspannen. Ontspanning door een verzorgende massage of een dagje naar de sauna. Inspanning door je lichaam te laten werken tijdens een les yoga of een rondje hardlopen. Als columniste bij LEUK!070 vertel ik je met alle plezier op welke manieren jij ervoor kunt zorgen dat je goed in je vel zit en welke leuke adressen in de regio Den Haag je daarvoor kunt bezoeken.

Wellness is zoveel meer dan een dagje sauna

Wat betekent wellness voor jou? Voor mij betekent het goed zorgen voor jezelf in de breedste zin van het woord. Als ik in de ochtend in het centrum van 070 ben, bestel ik een zorgvuldige bereide cappuccino bij Hop & Stork in De Passage. Genietend van mijn koffie aan een tafel voor het raam, snuif ik de heerlijke geur van hun chocolade op en kijk ik ontspannen naar het winkelend publiek dat voorbijloopt.

Taartjes voor in bad

Vanaf Hop & Stork wandel ik langs het Buitenhof waar toeristen en kantoormensen een haring weghappen. Langs het water aan de Lange Vijverberg loop ik in rustig tempo richting de Koninklijke Schouwburg en geniet ik van de zon. Via de Lange Houtstraat en het Plein kom ik aan bij de Korte Poten waar mijn favoriete verwenwinkel Organique zit. Je herkent de etalage aan de vele gekleurde cupcakes die je echt niet kunt eten, maar wel rustig kunt laten smelten in je badkuip. Pure verwennerij!

Gezonde voeding

Marijke Helsloot wellness sauna massage blog blogger Den Haag Leuk!070 online magazine 12sVoor mij is gezonde voeding onlosmakelijk verbonden aan het goed zorgen voor jezelf. Als broodliefhebber breng ik graag een bezoek aan biologische bakkerij Lekker Brood aan de Herengracht. Bij lekkere trek neem ik de huisgemaakte mueslikoek die je een langdurig gevuld gevoel geeft. Ook de spelbroden zijn een aanrader.

Op zout drijven

En als je dan toch in de binnenstad van Den Haag bent is een wellnessdag niet compleet zonder bezoek aan Floatingcenter Babylon. Ervaar wat een verblijf van een uur in een zoutbad voor je doet. Mijn ervaring is dat ik na een uur volledig ontspannen de ruimte uitstap en het liefst daarna niks meer hoef te doen. Floaten staat gelijk aan een paar uur slaap dus een perfecte afsluiter voor een relaxte wellnessdag in 070! Binnenkort meer!

Vind jij deze column ook leuk?  Laat Marijke dat dan weten door haar column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

Marijke Helsloot wellness sauna massage blog blogger Den Haag Leuk!070 online magazine mmxsMarijke Helsloot, nieuwsgierige tekstschrijfster – Marijke is altijd op zoek naar unieke verhalen over personen en organisaties. Die verwerkt zij in de vorm van webteksten, nieuwsbrieven, achtergrondartikelen en journalistieke producties. Per fiets zoekt zij voor jou de leukste wellness-adressen. – Website: http://kattebel.nl

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter