Een geslaagde Koningsdag

Op pad met Kids en leuke dingen doen Den Haag - Kids!070 - Online magazine LEUK!070 Lnw

Welkom. Ik ben Kyrian en in deze rubriek neem ik jullie mee op avontuur met mijn zoontje Ryan van vier jaar. We beleven de wildste avonturen en grappigste momenten. Soms zelfs een tikkie leerzaam. Lees mee en doe leuke inspiratie op.

Vorige week was het Koningsdag en gingen we een kleedje leggen in de Keizerstraat. De dag ervoor hebben we onze spulletjes al in dozen gedaan en in de auto gezet. Op de dag zelf was het een kwestie van broodjes smeren, drinken inpakken en gaan. Rond 9.00 uur waren we in de Keizerstraat ons kleedje aan het instaleren.

Op gang komen

De dag begon erg rustig en het duurde even voordat het publiek aantrok. Het was koud, maar een geweldig mooie dag. Er waren veel gezellige mensen en de verkoop begon al op gang te komen.

Rond de middag kwam mama even langs om te kijken hoe het ging en kon ik onze kleine man even meenemen voor een rondje door de straat. Mama bleef bij het kleedje achter.

Spelletjes en workshop

Er waren door de lokale ondernemers veel leuke gratis spelletjes georganiseerd. Ryan kreeg een stempelkaart en als hij ging sjoelen, blikwerpen, zaklopen en koekhappen, kreeg hij een lekker snoepzakje van het nieuwe snoepwinkeltje in de straat.

Na deze leuke koningsspelen was het feest nog niet over. Bij Uw Winkeltje gaven ze gratis workshops en konden we lekker kleien en zelf Delftsblauwe borden maken. Na een half uurtje gingen we weer terug naar ons kleedje.

Spaarpotje

Mama had goed doorgewerkt want het spaarpotje vulde zich al aardig. Zoals Ryan zelf zei: “WOOOOOWW, papa we zijn rijk!!”. Heerlijk hoe enthousiast die kleintjes kunnen zijn. Dus het was tijd voor een lekker frietje van de snackbar en een broodje van de bakker.

Genoeg

Tegen een uur of 16.00 vonden we het wel genoeg geweest. De spulletjes waren al bijna op en we zouden nog even naar het strand gaan. Ik had geen zin om alle overgebleven spullen op te ruimen en weer mee naar huis te slepen, dus die hebben we gedoneerd aan de Fysieke Marktplaats-winkel in de straat. Zij gaan de spullen verkopen en de opbrengst doneren aan een goed doel.

Op naar het strand

De mannen gingen nog even lekker scheppen op het strand terwijl mama even een momentje rust nam op een terrasje. Het was voor ons een geslaagde Koningsdag.

Vind jij deze column ook leuk?  Laat Kyrian dat dan weten door zijn column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

Op pad met Kids en leuke dingen doen Den Haag - Kids!070 - Online magazine LEUK!070 Kyrian de Jager XSmmKyrian de Jager, ondernemende vader – Kyrian trekt samen met zijn kleine beste vriend (Ryan) er regelmatig op uit en beleeft dan de gekste avonturen. Samen zijn ze voor veel in. Kyrian deelt zijn verhalen met jou en geeft je tips om samen op pad te gaan. – Website: n.v.t.

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter