Gary Younge bezoekt BorderKitchen

Gary Younge boek Een doodgewone dag in Amerika interview in BorderKitchen Den Haag L

Het Haagse literaire evenement BorderKitchen verwelkomt internationaal gerenommeerde auteur Gary Younge voor een interview over zijn nieuwste boek Een doodgewone dag in Amerika.

Engelsman Gary Younge (1969) bezoekt op 11 mei Den Haagvoor een diepgaand interview over zijn nieuwe werk. Younge schreef in de afgelopen decennia vier boeken, publiceerde een maandelijkse column in The Nation en maakte radio- en tv-documentaires over verschillende onderwerpen; van de Teaparty tot Hip Hop-cultuur.

Tijdens deze editie van BorderKitchen wordt Younge geïnterviewd over zijn boek Een doodgewone dag in Amerika: een kroniek van tien korte levens. Het boek volgt de verhalen van tien jonge mensen die op een dag in de Verenigde Staten worden doodgeschoten. Younge geeft inzicht in een helaas veel voorkomend optreden in Amerika, waar gemiddeld van zeven jonge mensen per dag worden gedood door een kogel.

Younge wordt geïnterviewd in het Engels door de Nederlandse journalist en auteur Pete Wu.

Meer info

Donderdag 11 mei 2017 – 20:00 uur @ Kerkstraat 11, Den Haag
Toegangsprijs: € 10 (excl. servicekosten)
Ticketlink: http://www.ticketmaster.nl/event/184091

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter