Fries before goodbyes!

Hamburgers frites Genieten Foodie Vibes Lekker Leuk!070 Judith de Waardt L

Mijn laatste column alweer! Deze keer geen burgercolumn, maar een andere column. In het rijtje van burgers en kroketten miste eigenlijk maar één ding: friet! En laten we daar in Den Haag nou genoeg culinaire hotspots van hebben. Want frieten zijn hot. En lekker.

Hieronder volgen de drie lekkerste friettenten in Den Haag. Ik vond echt dat jullie hiervan op de hoogte moesten zijn, zodat ik met een gerust hart afscheid kan nemen.

Frietwinkel (By Dapp Biofood)

Deze Frietwinkel was de eerste hippe frietzaak in Den Haag die zijn deuren opende. De frieten worden er glutenvrij gebakken en geserveerd in een leuke puntzak. Je kiest bovendien zelf de sauce: mayonaise, ketchup, curry, mosterd, pindasaus of pompoenketchup. Het kan allemaal en het is allemaal lekker!

Adres: Korte poten 23, Den Haag

Friet District

Hamburgers frites Genieten Foodie Vibes Lekker Leuk!070 Judith de Waardt 13SOp de Prinsestraat zit snackbar Friet District van sterrenkok Niven Kunz. Je kunt hier een frietje eten en denken dat je erg gezond bezig bent, want je proeft de aardappel met schil goed. En ook hier heb je de keuze uit verschillende soorten mayo: naturel, kerrie, knoflook, citroen en truffel.

Adres: Prinsestraat 73, Den Haag

Frites Atelier Amsterdam

En ook in Frites Atelier Amsterdam van Sergio Herman is het smullen geblazen. Een trendy frietzaak waar je zelf je mayonaise op je friet mag doen. De friet is super knapperig en weer is er de keuze tussen verschillende sauzen: béarnaise, classic, basilicum, truffel en peper. Er is bovendien altijd een frietspecial die echt het proberen waard is.

Adres: Venestraat 7, Den Haag

Goodbye

Dit waren de fries before the goodbyes! Ik hoop dat jullie lekker bourgondisch blijven eten en ik wens jullie nog veel leesplezier op Leuk070!

Oproep

Heb jij zin om deze column over te nemen? Kijk dan even even [hier].

Vind jij deze column ook leuk?  Laat Judith dat dan weten door haar column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

Foodie Vibes Judith foodblogger Den Haag Lekker!070Judith, hotspot-hunter en lekkerbek – Judith is foodblogger in Den Haag en omgeving. Ze is een burger-expert en een gesmolten kaas liefhebber. Met een knipoog zet zij zich af tegen de havermoutontbijtjes en quinoatrends. Er is geen hotspot waar zij niet geweest is. – Website: www.foodievibes.nl

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter