Fiets 21 mei samen met De Klimmende Regahs

De Klimmende Regahs toertocht voor D'Alpe Huzes strijd tegen kanker L Heb jij altijd al eens met De Klimmende Règâhs willen meefietsen? Grijp dan nu je kans en fiets op 21 mei mee met deze tweede editie van de DKR toertocht.

De Klimmende Règâhs

Alweer twee maanden gelelden publiceerden wij een artikel met de oproep om De Klimmende Règâhs (DKR) te steunen met hun strijd ‘de strijd tegen kanker’ waarvoor zij ieder jaar de fietsend of wandelend de Alpe d’Huez omhoog gaan. Hierop is warm en enthousiast gereageerd, wat wij natuurlijk helemaal ‘leuk!’ vinden. Dank jullie wel!

Naar artikel.

Laatste sponsor-activiteit

We vertelden dat voorafgaand aan hun sportieve prestatie DKR proberen zoveel mogelijk geld op te halen door het organiseren van diverse activiteiten. Op 21 mei organiseren zij hun laatste activiteit voor ze de Alpe d’Huez opgaan en dus is dit een laatste oproep om deze lokale kanjers én de strijd tegen kanker te steunen.

Let op!  Aanmelden kan tot en met 18 mei.

In je eigen tempo

Vanwege groot succes in 2016, organiseert DKR dit jaar de 2e editie van deze fietstocht! Er zijn voor racefietsers twee afstanden: een route van circa 60 km en een route van circa 80 km. De routes gaan door het gebied waar DKR vaak en veel traint voor de Alpe d’HuZes.

Deelnemers worden ingedeeld in groepen naar aanleiding van hun getraindheid. De groepen hebben verschillende snelheden waardoor iedereen in eigen tempo rijdt en de rit ook uit kan rijden.

Maar ook de niet racefietsers komen aan bod. Voor hen is een route van 25 km uitgezet.

Zet ’m op!

Laat deze fietstocht met lunch voor het goede doel je verleiden om donderdag 18 mei mee te fietsen met De Klimmende Règâhs en sponsor gelijk het goede doel.

Niet fietsen, wel doneren

Wil of kun je niet fietsen, maar wil je wel een bijdrage leveren aan het goede doel? Steun De Klimmende Règâhs en de strijd tegen kanker financieel via: deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/deklimmenderegahs. (Bedrijven kunnen de kosten van de belasting aftrekken.)

Niet fietsen, wel lunchen

Dat kan ook. DKR ziet je graag rond 12:00 uur bij Lunchcafé Inn The Stuart (Verrijn Stuartlaan 14, Rijswijk). Je betaalt dan ook € 25,– dat geheel naar het goede doel gaat. Meld je wel even aan.

De Klimmende Règâhs kijkt uit naar je deelname en zien je graag op 21 mei!

Aanvullende informatie

De Klimmende Regahs toertocht voor D'Alpe Huzes strijd tegen kanker SStartpunt

HockeyClub Ypenburg
wijk: Biesland
Oeverwallaan 150
Den Haag

De finish

Lunchcafé Inn The Stuart
Verrijn Stuartlaan 14
Rijswijk

Hoe laat?

25 en 60 km: verzamelen om 9:30 uur.

80 km: verzamelen om 9:00 uur.

Lunch

De finish is bij Lunchcafé Inn The Stuart, dé cateraar en sponsor van De Klimmende Règâhs. Hier wacht een welverdiende lunch op je en wordt een groepsfoto van alle deelnemers gemaakt. Na de lunch kun je in groepsverband of op eigen gelegenheid weer huiswaarts.

Kosten

De kosten van dit gezellige rondje met lunch voor het goede doel bedragen € 25,– p.p.
De opbrengst komt geheel ten goede van Alpe d’HuZes.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 18 mei 2017.

Stuur een e-mail naar toertocht@regahs.nl.

Vermeld:

  • je NAW-gegevens;
  • mobiele telefoonnummer;
  • de afstand die je wilt gaan fietsen (25, 60 of 80 kilometer).

 

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter