Wellness-marathon door 070

Marijke Helsloot wellness sauna massage blog blogger Den Haag Leuk!070 online magazine L

Voor een wellness-behandeling van top tot teen, kunt je gerust een hele dag uit trekken. Of je nou voor specialistische behandelingen van de ene salon naar de andere gaat, of bij een salon die alles onder één dak heeft. Een dagje zoet ben je zo, maar dan ben je ook wel helemaal klaar voor de zomer!

Art nouveau winkelpand

Marijke Helsloot wellness sauna massage blog blogger Den Haag Leuk!070 online magazine Aveda Den Haag 13s1Bij Aveda The Hague aan de Haagse Denneweg bieden ze alles onder één dak en ben je uren zoet tijdens de heerlijke behandelingen in het prachtige art nouveau-pand. Alle ruimtes en etages worden benut om gasten een moment van rust en verwennerij te bieden.

Eigenaar Fred Nieuwenhuijzen is supertrots op zijn nieuwe pand. Voorheen zat zijn wellnesslocatie in de Haagsche Bluf. Na een aantal jaren besloot hij het prachtige winkelpand uit 1897 te betrekken. Het vele glaswerk, de 45.000 ton ijzer wat erin verwerkt is en de ligging maken een bezoek aan deze unieke plek onvergetelijk.

Zomerse voeten en witte tanden

Bij binnenkomst zit een rij vriendinnen met de voeten in verzorgende voetenbaden. De professionele salonmedewerkers zorgen ervoor dat ze later hun mooi verzorgde voeten in hun zomerse slippertjes kunnen steken. Achter in het pand kun je terecht voor een super schoonmaak van het gebit. Resultaat? Mooie, witte tanden in een paar tinten lichter dan je gewend bent en zonder te bleken.

Ook bij HelloWhite aan de Rijswijkseweg kun je terecht voor stralend, witte tanden. Door middel van een gel en LED-licht wordt er een veilige bleekmethode aangeboden waardoor je na een behandeling met een (witte) glimlach weer buiten staat.

Vet bevriezen? Brrr…

Marijke Helsloot wellness sauna massage blog blogger Den Haag Leuk!070 online magazine Aveda Den Haag 13s3Een nieuwe en populaire afslankmethode is cryolipolyse. Tijdens de behandeling wordt onderliggend vetweefsel van de buik, armen, taille, dijen en onderkin nauwkeurig gekoeld door een apparaat. Het lichaamsvet op die plaatsen waar je het liever niet hebt wordt bevroren.

Na ongeveer een uur zijn de vetcellen gekristalliseerd (bevroren) waarna het lichaam het natuurlijke verwijderingsproces in gang zet en de vetcellen afvoert. Zo verdwijnen vetrandjes binnen korte tijd, wat heel handig is als je straks weer strak voor de dag wilt komen in bikini. Én… de vetcellen komen niet meer terug.

Deze methode was eerst alleen door medici uitvoerbaar, maar nu op meerdere plekken in Nederland waaronder in 070. Naast bij Aveda kun je ook terecht bij Coolsculpting Centers aan de Bezuidenhoutseweg (Den Haag).

Kleurrijke en verzorgende haarbehandelingen

Neem de mooie, zwarte trap naar de eerste etage en snuif de aangename, groene geur op van de aanwezige planten. In de kapsalon krijg je vooraf een ontspannende massage. Natuurlijke grondstoffen worden gebruikt in de Aveda-producten die goed zijn voor mens en natuur. De materialen kunnen gerecycled worden en de etiketten bestaan uit soja.

Haarzuiver

Bij Haarzuiver aan de Piet Heinstraat kun je ook je haar ontspannen, liggend laten wassen. De eerste milieuvriendelijke kapsalon gebruikt alleen plantaardige verfstoffen, biologische producten, schoonmaakmiddelen, thee en koffie. Verbeter de aarde, begin bij je haar!

Permanente haarverwijdering, massage en spa

Veel mensen uit Den Haag en omstreken boeken een behandeling in één van de IPL-studio’s waarbij ongewenst haar pijnloos en definitief wordt verwijderd. Met een geurende aromamassage of een bezoek aan de hamam sluit je je bezoek ontspannend af.

Vind jij deze column ook leuk?  Laat Marijke dat dan weten door haar column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

Marijke Helsloot wellness sauna massage blog blogger Den Haag Leuk!070 online magazine mmxsMarijke Helsloot, nieuwsgierige tekstschrijfster – Marijke is altijd op zoek naar unieke verhalen over personen en organisaties. Die verwerkt zij in de vorm van webteksten, nieuwsbrieven, achtergrondartikelen en journalistieke producties. Per fiets zoekt zij voor jou de leukste wellness-adressen. – Website: http://kattebel.nl

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter