Hart Beach Surfcamp met gratis petje

Surfles strand Scheveningen Hart Beach Zomeractie Petje LEUK!070 nieuws online magazine Den Haag L

(Advertorial)

De golfjes rollen binnen op het Scheveningse strand, het zonnetje schijnt steeds vaker en de zomervakantie nadert! Het perfecte moment om te leren surfen tijdens één van de surfcamps georganiseerd door Hart Beach.

Alle leeftijden

Hart Beach biedt surfcamps (zonder overnachting) voor kinderen en volwassen. Tijdens de 3- of 5-daagse surfcamps leren de kids met veel plezier alle ins en outs van het surfen.

De groepjes worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Bijna iedereen kan meedoen, of je nou al vaker op een surfboard hebt gestaan of nog nooit, het maakt niets uit. De allerkleinsten kunnen er vanaf 6 jaar terecht. Tenminste, als je zwemdiploma A hebt.

Grommet Surfcamp en Young Guns surfcamp

Een Hart Beach Surfcamp is de plek waar je waar je wordt meegenomen in de wereld van de surf! Maar dat niet alleen, je hebt er non-stop plezier op het strand, en het is de plek waar vriendschappen ontstaan.

Voor de jongste groep van 6 t/m 13 jaar is er het 3-daagse Grommet Surfcamp. Voor de wat ouderen is organiseren ze de Young Guns surfcamp. Dé ultieme vakantie voor als je 5 dagen zonder je ouders kunt.

Enthousiast team

Hart Beach bestaat alweer ruim 30 jaar en heeft al heel wat jaartjes ervaring in het geven van surflessen aan kids waarbij veiligheid voorop staat. Alle surf-instructeurs zijn dan ook in het bezit van een lifeguard en ehbo-diploma. Het team bestaat naast instructeurs ook uit begeleiders. Iedereen is even enthousiast en gepassioneerd.

Gratis Hart Beach-petje

Als je je nu aanmeldt via LEUK!070 krijg je een gratis een tof Hart Beach-petje!

Vermeld bij de boeking deze speciale kortingscode: leukzomerkamp2017HBpetje.

Boek snel, sommige data zijn al helemaal volgeboekt!

Klik hier voor meer info en om je aan te melden. 

Vind jij dit bericht ook leuk?  Laat ons dat dan weten door dit artikel te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

Wil jij ook iets leuks onder de aandacht brengen?   Wij zijn altijd op zoek naar de leukste tips en verhalen. Stuur een mail naar redactie@leuk070.nl

Nancy Moorman initiatiefneemster LEUK!070 - columniste - Wij zijn LEUK!070 portrettenNancy is de drijvende kracht achter en initiatiefnemeester van LEUK!070. Haar roots liggen in Scheveningen, Voorburg en Den Haag én in vormgeving, tekst en merkenbouwen. Maar haar interesses zijn natuurlijk veel breder. Geluk is voor haar onder andere leuke dingen ‘met elkaar’ delen. Naast de eindredactie verzorgt zij onder andere LEUK!nieuws.

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter