Luxe foodhal opent deuren + speciale (kids)events

Hofhouse foodhal opent<img src=

(Advertorial)

Naast Station Den Haag Centraal in de Rijnstraat is ‘Hofhouse’ verrezen; een spraakmakend horecaconcept dat vandaag 12 juni officieel is geopend. Een stijlvolle verrassing voor de culinaire globetrotter.

Hofhouse huisvest fantastische horecaconcepten met steeds vernieuwende, gastronomische verrassingen om te ontdekken en van te smullen. Voor diegenen die hun nieuwsgierigheid nauwelijks kunnen bedwingen, kun je volgende week tijdens de ‘openingsweek’ letterlijk een voorproefje nemen.

Vaderdag-evenement

Op zondag 18 juni is er het vaderdag-evenement Mini Hofhouse Chef. Een event zowel voor de papa’s (en mama’s) als de kleintjes en met name voor de laatste groep is er volop vertier. Zij mogen een bierglas voor papa pimpen en zelf kokkerellen in de vele keukens die Hofhouse. Zo helpen de kleintjes mee pizza’s bakken of torenhoge tosti’s maken,

Blogger Francesca van den Berk van Francesca Kookt! beoordeelt de kookkunsten van de mini-chefs en kiest het lekkerste gerecht met een leuke prijs voor de winnaars.

Heb jij fantastische smaakpapillen? Raad de smaak! Voor wie koken een stap te ver gaat en geblinddoekt verschillende producten wil proeven.

Aanvullende info

Openingstijden  10:00 – 12:30 uur
Mini Chef Hofhouse  Deelname: gratis; leeftijd: 6 tot 12 jaar.
Pimp papa’s bierglas en Raad de Smaak  Deelname: kinderen jonger dan 6 jaar en tot 12 jaar.
Koken  Beperkt aantal plaatsen.
Aanmelden  Vanaf 09:30 uur.

Op de agenda

Zondag 25 juni is er een proeverij met live-muziek en op vrijdag 30 juni doet Hofhouse mee aan de ShoppingNight.

Houd de evenementenagenda de komende maanden in de gaten voor een up-to-date overzicht. www.hofhouse.nl

 

Hofhouse foodhal opent in Den Haag - online magazine LEUK!070 L2
En wat biedt Hofhouse verder?

Food & Drinks

Stel jouw ideale ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner samen uit het verbluffend omvangrijke aanbod met een keur aan gerechten uit diverse landen en culturen; ‘Coffee & Bakery’, ‘Healthy’, ‘Mexican’, ‘Asian’, ‘Grill’ en ‘Italian’. Bestel en geniet ter plekke of neem de voedselschatten mee naar huis.

In totaal wordt Hofhouse ingevuld door acht verschillende horecabelevingen verspreid over zes vaste eilanden en twee dynamische pop-up-elementen die per seizoen wisselen. Zo valt er altijd iets te ontdekken.

Daarnaast is de bar van Hofhouse uitgerust met een groot assortiment speciaal bieren, wine-by-the-glass, spirits en cocktails.

Verrassende presentatie

Hofhouse foodhal opent in Den Haag - online magazine LEUK!070 s2De presentatie van al deze heerlijkheden is al net zo verrassend. Tussen palmbomen van maar liefst negen meter hoog, stellen de Hofhouse-koks je hun verleidelijke, steengoede en vernieuwende signature dishes van over de hele wereld voor. De unieke indeling biedt bezoekers letterlijk een kijkje in de keuken. Schuif aan bij de open foodbars en zie hoe de vakkundige chefs de gerechten waarop ze extra trots zijn maken.

Unieke setting

De locatie beschikt over circa 350 zitplaatsen en biedt ruimte voor take-away. De architectuur en het interieur van het spraakmakende pand is ontworpen door het befaamde architectenbureau OMA, opgericht door Rem Koolhaas. Gasten kunnen hier op maar liefst 1.000 m2 de wereld proeven. Er zijn diverse zitgedeeltes; klassieke tafelsettings voor lunch en diner, barplaatsen voor snelle consumptie en zithoeken voor borrels en groepen. Ook buiten kun je heerlijk zitten.

Weer?

Hofhouse, Rijnstraat 10, 2515 XP Den Haag, www.hofhouse.nl

Vind jij dit bericht ook leuk?  Laat ons dat dan weten door dit artikel te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

Wil jij ook iets leuks onder de aandacht brengen?   Wij zijn altijd op zoek naar de leukste tips en verhalen. Stuur een mail naar redactie@leuk070.nl

Nancy Moorman initiatiefneemster LEUK!070 - columniste - Wij zijn LEUK!070 portrettenNancy is de drijvende kracht achter en initiatiefneemster van LEUK!070. Haar roots liggen in Scheveningen, Voorburg en Den Haag én in vormgeving, tekst en merkenbouwen. Maar haar interesses zijn natuurlijk veel breder. Geluk is voor haar onder andere leuke dingen ‘met elkaar’ delen. Naast de eindredactie verzorgt zij onder andere LEUK!nieuws.

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter