Vaderdag-tip: 2e editie Bier en Braadfestival

Bier en Braad Festival - Kompaan Bier - LEUK!070 online magazine Den Haag L

Vaderdag is de dag waarop elke man in het zonnetje gezet moet worden. Daarom: het Bier & Braadfestival! Lokaal gebrouwen bier, worst, muziek en een stoere-mannen-markt op de kade bij Kompaan. Onder het mom van een flinke dosis testosteron wordt een geslaagde dag voor elke man gegarandeerd!

Wat is er te doen?

Bier en Braad Festival - Kompaan Bier - LEUK!070 online magazine Den Haag SEen terrein vol mannenproducten, lokaal gebrouwen bier, muziek en een typische mannenmarkt. Je kunt een kijkje nemen in de nieuwe bierbrouwerij van Kompaan. Er zijn Steak Sessions van Job Vrijenhoek en je kunt zelfs een mes smeden bij de smid. Uiteraard ontbreken naast lokaal gebrouwen bier, gebraden worst en kip, en stoere livebandjes uit Den Haag niet. Alles uit de directe omgeving van Den Haag.

En verder: spijkerslaan; steppen, skaten en graffiti (voor kinderen); fietst-, boot- en wandeltochten.

Hoe laat en waar?

Zondag 18 juni 2016 – 13:00 – 20:00 uur @ Kompaan Brouwerij, Saturnusstraat 55 (Binckhorst), Den Haag.

Meer info

www.facebook.com/bierenbraadfestival

Vind jij dit bericht ook leuk?  Laat ons dat dan weten door dit artikel te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

Wil jij ook iets leuks onder de aandacht brengen?   Wij zijn altijd op zoek naar de leukste tips en verhalen. Stuur een mail naar redactie@leuk070.nl

Nancy Moorman initiatiefneemster LEUK!070 - columniste - Wij zijn LEUK!070 portrettenNancy is de drijvende kracht achter en initiatiefneemster van LEUK!070. Haar roots liggen in Scheveningen, Voorburg en Den Haag én in vormgeving, tekst en merkenbouwen. Maar haar interesses zijn natuurlijk veel breder. Geluk is voor haar onder andere leuke dingen ‘met elkaar’ delen. Naast de eindredactie verzorgt zij onder andere LEUK!nieuws.

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter