Nieuw in 070! – MingleMush

Nieuw in 070! - column blog - Sanne Veenhuijzen - online magazine LEUK!070 Den Haag 1s3‘Food and Mood vlak achter het Centraal Station, een mengelmoes van smaken en vermaak’, zo presenteert MingleMush zich.

Alles komt hier samen

Appelmoes met de beroemde kers erop ga je hier niet vinden. Wel vijftien knap en met liefde uitgedachte foodconcepten met ieder hun eigen wereldgedachte. Via de keukens van Polen, Italië, Marokko reis je hier door Aziatische geuren tinten naar de Mexicaanse en Libanese keuken.

Voor een echt lekker gevuld broodje of iemand met een ‘sweet tooth’ kan je hier ook terecht.

Lofzang

ENieuw in 070! - column blog - Sanne Veenhuijzen - online magazine LEUK!070 Den Haag 1s2igenlijk wil ik over elk concept wel een aparte column schrijven. Omdat ze allen een eigen verhaal vertellen. Elk detail is tot grote perfectie uitgedacht en elke stand presenteert zijn eigen product met de passie waarmee het bedacht is.

Daarom verdient Minglemush een overkoepelende lofzang. MingleMush heeft een soort shop-in-shopbeleving en is de ‘lijm’ in het geheel.

Inrichting van deze tijd

De robuuste ruimte is tot in de puntjes uitgedacht. Alles moet samenkomen. Niet voor niks is het een food-AND-moodcollectief en niet slechts een food hal.

De samenwerking met de KB geeft hier al een mooie richting aan en geeft je de kans om je terug te trekken met een goed boek. Verder staan er in de ruimte enorme zelfontworpen tafels, een podium voor optredens en vind je er ontspannen zitplekken. Zelfs een Italiaans terras mét lantarenpaal ontbreekt binnen niet.

Drie verschillende bars

Nieuw in 070! - column blog - Sanne Veenhuijzen - online magazine LEUK!070 Den Haag 1s1Een van de standruimtes is ingericht voor de kleintjes. Zo kunnen ouders zonder veel zorgen zich te goed doen aan koffie, bier of cocktails aan één van de drie barss. ’s Avonds toveren ze dit stekje om naar een loungeplek met hangstoelen.

Vide en spelautomaten

Wie toch nog wat energie kwijt wil, kan op de vide aan de slag met de arcade-aparaten. Dat is ook weer zo’n grappig detail. Ik zelf heb vooral genoten van het overzicht wat je van boven af over de hele ruimte hebt.

Afrekenen

Afrekenen doe je hier met pin om zo de veiligheid en hygiëne te verhogen.

Samen de sfeer afmaken

De ruimte schreeuwt om publiek, veel mensen die in een goed humeur verkeren. Dat schept de sfeer. De rest is er al dus ik hoop dat deze plek snel een volle hotspot is met dansende, borrelende, lezende en vooral genietende Hagenezen, 070’ers … en iedereen die regio Den Haag aan doet.

Vind jij deze column ook leuk?  Laat Sanne dat dan weten door haar column te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graag zelfs. – Alvast bedankt!

Sanne Veenhuijzen – eigenzinnige globetrotter – Sanne is Grafisch vormgever, werkt als locatie-manager en hobbyt in de catering. Levenservaring en humor ontbreken hierbij niet. Concepten inspireren haar en geuren, kleuren en patronen laten haar hart een sprongetje maken. Haar vriendschappen zijn haar heilig! – Website: n.v.t.

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter