Is dit onze laatste post?

Online magazine regio Den Haag LEUK!070 xl

Na veel leuke verhalen en mensen en bedrijven in het zonnetje te hebben gezet, valt (voor) nu het doek voor LEUK!070. Medemakers en ik willen jullie met deze laatste post bedanken voor jullie aandacht, likes, leuke reacties en steun, ieder op zijn manier.

Helemaal onderaan vind je nog een stukje geschiedenis, mocht je nieuwsgierig zijn naar wat er achter de schermen gebeurde en wat heeft geleid tot dit besluit.

Anoniem

Vrijgezel in 070!

Vrijgezel in Den Haag 070 Online magazine LEUK!070 XSVrijgezel in Den Haag 070 Online magazine LEUK!070 XSmmLEUK!070 stopt. Voor nu. Ik wil iedereen bedanken voor de enthousiaste en leuke reacties op mijn columns Vrijgezel!070 en met name Nancy Moorman die met haar tomeloze energie en groot enthousiasme dit te gekke online magazine heeft weten neer te zetten en mij een platform heeft geboden. Onder pseudoniem zal ik blijven schrijven, ergens. Je kunt mij bereiken via langsdekust@outlook.com.
Nancy, je bent een topper! Liefs, …

Onder het pseudoniem Langsdekust. schrijft een Haagse single moeder over haar leven en ervaringen op het gebied van dating. In Vrijgezel!070 nam ze je mee in het leven van een Rijswijkse vrijgezel en vertelt haar soms hilarische datingervaringen. – Contact: dat houden we liever geheim. 😉

Daisy Mostert, stewardess en toerist

Bucketlist!070

Bucketlist!070 column Daisy Mostert LEUK!070 online magazine Den Haag xsBucketlist!070 column Daisy Mostert LEUK!070 online magazine Den Haag mmWat is de zomer snel voorbij gevlogen! Met heel veel plezier heb ik samen met jullie bijna mijn hele Bucketlist!070 kunnen afvinken! Ik heb gave dingen mogen doen, leuke mensen mogen ontmoeten en mooie herinneringen gemaakt! Wat er met LEUK!070 gaat gebeuren is een vraagteken, maar wat zeker is? Dais blijft discoveren! Volg mij op Instagram: @DaisDiscovers en blijf gezellig mee ontdekken!

Daisy is stewardess en reist veel voor haar werk. Ze hangt graag de toerist uit, niet alleen tijdens haar werk maar ook in haar 070. Aan de hand van haar bucketlist wilde ze alles in Den Haag een keer gedaan hebben en deelde het hier met jullie.

Doris Furcic, soloreiziger en schrijfgek

Doris reist!

Doris Furcic reis blog column LEUK!070 online magazine Den Haag en omstreken XSDoris Furcic reis blog column LEUK!070 online magazine Den Haag en omstrekenMierda. Sorry, maar ik kon het niet anders zeggen dan zo. Helaas gaat de stekker van LEUK!070 eruit. Als avontuurlijke soloreiziger en tekstschrijver schreef ik columns om met mijn blik en humor even in je Haagse bubbel te prikken. Bedankt voor het volgen en de mooie complimenten, mijn trouwe lezers! Volg mijn avonturen als soloreiziger en schakel me in als (tekst)schrijver via dorisfurcic.nl en Doris Furcic op Facebook

Doris reisde in 2012 voor het eerst door Zuid-Amerika en vond daar haar passie voor schrijven terug. Sindsdien is ze ontpopt tot een avontuurlijke soloreiziger en naast tekstschrijver is ze storyteller, socialmedia-/SEO-specialist. – Website: dorisfurcic.nl en Instagram: @dorisfurcic 

Karen Kameraat

Duurzaam!070

duurzaam eerlijke kleding winkelen Column Leuk!070 Karen Kameraat Column XSKaren Kameraat Column duurzaam eerlijk winkelen Column Leuk!070Ik wil in mijn laatste bijdrage mijn dank en bewondering uitspreken voor Nancy, de held die in korte tijd van LEUK!070 zo’n mooi platform heeft weten te maken! Ik heb het superleuk gevonden om iedere maand een column te schrijven over waar je fair trade en biologische producten kan vinden in regio Den Haag, hoe je ze kan herkennen en wat er zo gaaf is aan fair trade en biologische producten!
Ik word zelf in ieder geval iedere keer weer heel enthousiast als ik een nieuw product of een nieuwe winkels in onze regio heb ontdekt en was blij dat ik dat via LEUK!070 met m’n Haagse medebewoners kon delen. Ik hoop dat ik jullie heb weten te inspireren en dat jullie ook af en toe – of vaker 😉 – voor duurzame producten zijn gaan kiezen.
EerlijkWinkelen gaat natuurlijk gewoon door, dus voor leuke tips en een goed overzicht van leuke winkels met duurzame producten, ga naar www.eerlijkwinkelen.nl … en download je onze gratis app!

Karen’s missie is een eerlijk inkomen voor iedereen wereldwijd! Daarom geeft ze trainingen aan ondernemers in ontwikkelingslanden en informeert zij consumenten in Nederland over eerlijke producten. Karen is spreker op TEDx Talk. Website: www.eerlijkwinkelen.nl en www.nyota.nl

Kyrian de Jager, ondernemende vader

Op pad met Kids!070

Op pad met Kids en leuke dingen doen Den Haag -Kids!070 - Online magazine LEUK!070 xsOp pad met Kids en leuke dingen doen Den Haag - Kids!070 - Online magazine LEUK!070 Kyrian de Jager XSmmMet veel plezier heb ik een korte periode mogen schrijven over de geweldig leuke avonturen met mijn zoontje voor LEUK!070.
Helaas is dit tot een einde gekomen en schrijf ik verder op: www.uw-winkeltje.nl en www.shinhajimeru.nl
Hoop jullie daar weer te zien.

Kyrian trekt samen met zijn kleine beste vriend (Ryan) er regelmatig op uit en beleeft dan de gekste avonturen. Samen zijn ze voor veel in. Kyrian deelde zijn verhalen met jou en geeft je tips om samen op pad te gaan.

Merel Baarsma, yogadocente in opleiding en schrijfgek

Strand!070

Merel Baarsma doet dit zomer verslag van de vele dingen die te doen en beleven zijn langs de hele Haagse kustlijn. xsMerel Baarsma doet dit zomer verslag van de vele dingen die te doen en beleven zijn langs de hele Haagse kustlijnMet het einde van LEUK!070 eindigt ook bijna het strandseizoen. Ik doe er alles aan om de laatste zonnestralen op het strand mee te pakken! Voor een knallend einde is een eindfeest meepakken een aanrader, zoals Naturel Summer Closing op zaterdag 16 september.
Begin oktober worden vele strandtenten afgebroken. Maar op Scheveningen kunnen we gelukkig na een strandwandeling het hele jaar rond bakkies drinken bij Hartbeach, Aloha en de Waterreus. Vanaf oktober tot mei zijn honden weer welkom op het gehele strand van Den Haag. Ieder seizoen is het fijn vertoeven aan het strand!

Nieuwsgierige Haagse Merel is yogadocente in opleiding en journalist. Aan zee is zij het liefst en deed ze zomer 2017 verslag van de vele dingen die te doen en beleven zijn langs de hele kustlijn van Kijkduin, het zuiderstrand tot Scheveningen.

Michou Reuland, expressionista

Michou ontdekt!

Michou ontdekt! Column op Leuk!070 online magazine Den Haag Dance cultuur Ayahuasca XS3Lampenmaker Levenskunstenares Den Haag - Michou Reuland - LEUK!070 online magazineZo jammer dat LEUK!070 geen doorgang vindt. Maar zo geweldig om deel uit te hebben gemaakt van dit unieke expirement. Dank je wel Nancy dat ik mocht debuteren als columnist op dit mooie platform. Chapeau voor al je inzet en doorzettingsvermogen. Jij komt er wel hoor. Niets is voor niets … trust me.
Mijn avonturen gaan sowieso nooit voorbij en erover schrijven … ? Voorlopig dompel ik even onder in nieuwe avonturen en het louter beleven. Wil jij als lezer of volger nog iets vragen of een ervaring delen? Voel je je geroepen? Dan kun je me vinden op maandags in Herbal Spirit. Dank jullie wel voor het lezen, de likes en de leuke feedback.
Ik hoop dat ik sommige van jullie heb mogen aanraken en inspireren. Vaya con dios, lieve mensen.

Michou is o.a. kenner en ervaringsdeskundige op het gebied van entheogenen. Werkt 1 dag per week bij Herbal Spirit. Haar vrije geest manifesteert zich ook in dans (Blue Belt Nia Teacher & Club), zang én het maken van lichtobjecten en -sculpturen. – Contact: facebook.com/MichouisM-…/

Nancy Moorman, copywriter en eindredactie

Wij zijn LEUK!070

Sylvester van Oel, Cycle and the City, fietstour Den Haag, LEUK!070 online magazine XSNancy Moorman initiatiefneemster LEUK!070 - columniste - Wij zijn LEUK!070 portrettenJeetje, wat ben ik dankbaar voor alle leuke samenwerkingen, de mooie interviews en gesprekken die we hebben gevoerd, de gezellige photoshoots, de prachtverhalen die ik mocht plaatsen en alle leuke tips die ik mocht delen. En voor alles dat ik de lezers heb kunnen geven.
Ik wens iedereen veel geluk met jullie geliefden, gezinnen, bedrijven of loopbanen én al jullie dromen. En de gezondheid die daarvoor nodig is. Koester en vecht voor alles dat je lief is, want niets belangrijks is voor eeuwig.
Ik ga mij focussen op content (webredactie en content-management) onder de naam Content-dirigent.

Nancy was de drijvende kracht achter en initiatiefnemeester van LEUK!070 en verzorgde de tweewekelijkse ‘Wij zijn LEUK!070’-portretten. Haar roots liggen in Scheveningen, Voorburg en Den Haag én in vormgeving, tekst en merkenbouwen. Maar haar interesses zijn natuurlijk veel breder. Geluk is voor haar onder andere leuke dingen ‘met elkaar’ delen.

Sanne Mooijman, moeder en zoekende yogi

Yoga!070

Yoga Den Haag column blog LEUK!070 LYoga Den Haag column blog Sanne Mooijman LEUK!070Het is superjammer dat LEUK!070 ophoudt te bestaan. Wat wij kunnen blijven doen is genieten van onze stad, want er zijn zoveel mooie, bijzondere dingen te doen. Zoveel geweldige mensen die met kleine dingen verschil willen maken; in duurzaamheid, maar ook echte aandacht voor elkaar.
Ik vond het geweldig om te schrijven over yoga in Den Haag. Wellicht ga ik het individueel oppakken dus jullie horen nog van mij! Zonnige groets, Sanne

Naast werken, genieten van haar kinderen en een uitgebreid sociaal leven, is zij nieuwsgierig naar wat verschillende vormen van yoga haar te bieden hebben. Ze ging op zoek in de regio naar mooie, fijne yogaplekken met een goede sfeer.

Werner van Campen, verkoper en vader

Werner Vadert!

Werner van Campen - column blog - Werner vadert - LEUK!070 online magazine Den Haag XSWerner van Campen - schrijft over vader zijn - LEUK!070 online magazine Den HaagBedankt lieve, leuke leuk!070’ers,
In Januari mocht ik hier voor het eerst een kijkje geven in mijn leven als verse vader. LEUK!070 gaf mij de mogelijkheid om jullie te vertellen over reageerbuizen, floepende pulkjes, bruine wolken en mensonterende sex op ranzige, afgetopte dixies. Ik ben dankbaar dat ik dit mocht doen op een fris en toegankelijk platform dat écht toegevoegde waarde biedt voor mensen in de regio. Ook ben ik dankbaar voor alle likes, shares en leuke commentaren van jullie, de lezers. Ik ben nog lang niet uitverteld, lees vooral verder op wernervadert.nl.

Overdag is Werner op de weg om slimme deals te sluiten. De overige 15 uur worstelen zijn vriendin en hij met luiers, flesjes en grote potten Sudocreme. Zijn pasgeboren dochtertje vormde de kapstok voor zijn column. – Contact: Facebook. Of ga naar Werner’s portret.

Een stukje geschiedenis

Het begin

Kerst 2015 begon ik dapper met LEUK!070 omdat een lokaal, down-to-earth en inspirerend feelgood-magazine voor regio Den Haag ontbreekt. Dit in tegenstelling tot menig andere (en zelfs kleinere) steden waar men er soms zelfs meer dan één heeft. 070 verdient het en de kleine ondernemers zeker!

Samen met vrienden uit de branche heb ik het concept ontwikkeld en startte ik met minimale middelen en bootstrapping. Door wat tegenslagen heb ik eerder dan gepland het online magazine in de lucht gebracht. Medemakers stonden immers te popelen om te beginnen en de volgens konden we zo van leuke inspirerende verhalen en tips voorzien.

Iedereen die geholpen heeft, de ‘medemakers’, deed dit met groot enthousiasme én op vrijwillige basis. Het is mij gelukt om hen een springplank te bieden en iedereen vond het leuk en leerzaam.

Te veel werk voor één persoon

Echter, met het voortijdig lanceren van het online magazine én alle tips die ik deelde op social media was de hoeveelheid werk die ik mij op mijn hals haalde niet te overzien. Gemiddeld was ik 90 uur per week bezig met LEUK!070; office, redactie, promotie, etc., etc.. Letterlijk ‘alles’ deed ik alleen, ik investeerde tijd, energie en mijn spaarcentjes, tót er geld en vaste grond zou zijn om iemand in dienst te nemen.

Het gedrukte magazine moest na anderhalf jaar de eerste bron van inkomsten worden. Daarna zouden verschillende on- en offline tools ter promotie van onze partners – dé leuke zaken – volgen. Dit alles zou niet alleen hen helpen, maar ook financieel bijdragen aan het bestaansrecht en de groei van LEUK!070. Helaas, heeft het zover nooit mogen komen. Alles is op!

De salesperiode

Dit voorjaar was het dan zover en werd ik voor en tijdens de sales ondersteund door Michou en Lloyd. Ook zij hebben enorm veel moed, tijd en energie geïnvesteerd. Alle drie hebben we al die tijd geen cent verdiend. Dat is het risico van het ondernemerschap, maar het is wel zuur en op een gegeven moment moet je dan kiezen voor brood op de plank en – vooral – mentale rust.

Valt het doek definitief?

Valt het doek nu voor LEUK!070? Ik weet het niet. Mijn ‘energie en geld’ zijn meer dan op, dus ik stop ermee. Helaas gaven veel medemakers aan zonder mij als katalysator en eindredacteur niet door te willen schrijven en ik heb geen opvolger, partner of investeerder gevonden. Niet dat ik tijd had om die te zoeken, maar…

Ach, wie weet wie er opeens belt. Ik houd nog even alle opties open.

Vind jij deze post ook leuk?  Laat ons dat dan weten door het portret te ‘liken’ en te ‘delen’ met de onderstaande buttons. Een spontane reactie plaatsen mag natuurlijk ook altijd. Graaf zelfs. – Alvast bedankt!

Nancy Moorman initiatiefneemster LEUK!070 - columniste - Wij zijn LEUK!070 portrettenNancy was de drijvende kracht achter en initiatiefnemeester van LEUK!070 en verzorgde de tweewekelijkse ‘Wij zijn LEUK!070’-portretten. Haar roots liggen in Scheveningen, Voorburg en Den Haag én in vormgeving, tekst en merkenbouwen. Maar haar interesses zijn natuurlijk veel breder. Geluk is voor haar onder andere leuke dingen ‘met elkaar’ delen.

Leuk!070

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter