Medemakers

LEUK!070 werd gemaakt samen met een team van vrijwilligers die leuke dingen met jou wilden delen; dé medemakers. Dit deden we om [onze missie] mogelijk te maken.

Andrea Rietveld-Manus, organisator

Vintage!070

Andrea Rietveld-Manus vintage antiek retro column trends Den Haag LEUK!070 2SAndrea is chef van een lifestylemarkt en ontdekt graag het verhaal achter een product. Van haar vader erfde ze het gevoel van ‘de jacht’; een markt of winkel in lopen met de kans een mooie vondst op de kop te tikken!

Website: www.originalmarket.nl en Facebook: ORIGINALmarket

Anja Verhaar, (zelfstandig) tekstschrijver

Straatpraat!070

Straatpraat Den Haag Anja Verhaar column blog LEUK!070 online magazine mmAnja werd geboren met een pen in haar hand en schrijft gedichten, liedteksten, verhalen, columns en blogs. Na een loopbaan bij de gemeente, heeft ze nu haar eigen tekstbureau. Anja schrijft over mensen en emoties, met gepaste afstand.

Website: tekstbureau-anjaverhaar.nl en eenregelperdag.nl

Anoniem

Vrijgezel in 070!

Vrijgezel in Den Haag 070 Online magazine LEUK!070 XSmmOnder het pseudoniem Langsdekust. schrijft een Haagse single moeder over haar leven en ervaringen op het gebied van dating. In Vrijgezel!070 nam ze je mee in het leven van een Rijswijkse vrijgezel en vertelt haar soms hilarische datingervaringen. – Contact: dat houden we liever geheim. 😉

Cynthia de Jong, ambtenaar en levensgenieter

Laat je zien 070!

Cyntha de Jong Columnist blogger Trends in 070 / regio Den HaagKleding en gedrag van mensen is wat haar boeit. Met haar passie voor fotografie, mensen en de laatste mode geeft zij de lezers een kijkje in de trends en creativiteit in de regio. Cynthia moest echter stoppen, wil jij het stokje van haar overnemen?

Naar Cynthia’s portret.

Daisy Mostert, stewardess en toerist

Bucketlist!070

Bucketlist!070 column Daisy Mostert LEUK!070 online magazine Den Haag mmDaisy is stewardess en reist veel voor haar werk. Ze hangt graag de toerist uit, niet alleen tijdens haar werk maar ook in haar 070. Aan de hand van haar bucketlist wil ze alles in Den Haag een keer gedaan hebben en deelt dit met jullie.

Website: n.v.t.

Doris Furcic, soloreiziger en schrijfgek

Doris reist!

Doris Furcic reis blog column LEUK!070 online magazine Den Haag en omstrekenDoris reisde in 2012 voor het eerst door Zuid-Amerika en vond daar haar passie voor schrijven terug. Sindsdien is ze ontpopt tot een avontuurlijke soloreiziger en naast tekstschrijver is ze storyteller, socialmedia-/SEO-specialist.

Website: dorisfurcic.nl en Instagram: @dorisfurcic

Esther van der Wallen, fotograaf

Wij zijn LEUK!070 in beeld en advertorials

Portretfotograaf - Esther van der Wallen - Den HaagEsther is gespecialiseerd in portret- en reportage (straat-)fotografie. Naast haar autonome werk fotografeerde zij onder meer voor Paleis Het Loo, Uniquole, Smith Communicatie, CieremansVanReijn, Gemeente Den Haag en Bas van Pelt.

Website: www.esthervanderwallen.nl

Ferdinand Stello, co-owner Transparant

Dance!070

Ferdinand Stello - Column Haagse party scene - uitgaan - dance - technoFerdinand is elektronische muziekliefhebber en organisator van underground dansfeestjes in Den Haag. Fer weet precies waar je moet zijn voor de vetste beats, wijst je de weg en doet verslag.

Facebook: Transparant

Heleen Ravenhost, blogger

Op pad met Kids!070

Heleen Ravenhorst columnist kids Leuk!070Heleen deelt samen met Judith en Maikel van Wijk leuke activiteiten en bijzondere plekjes in Den Haag en omgeving. Hiervoor houden ze kranten, aanplakbiljetten, persberichten en andere aankondigingen goed in de gaten.

Website: www.leukindenhaag.nl

Henriëtte Bokslag, reis- en wellnessblogger

Wellness!070

wellness blog blogger Henriëtte Bokslag Den Haag Leuk!070Henriëtte kan je wakker maken om erop uit te gaan. Ze is verslaafd aan reizen, gek op paarden, zoekt (outdoor) avonturen op en houdt van wellness. Ze ontdekt hotspots op reis, maar vindt ze ook dicht bij huis. Travel around with Henriëtte!

Website: www.wellnessspots.com en www.travelaroundwithme.com

Irvin van den Houdt, subculture blogger

Subculture!070

Cyntha de Jong Columnist blogger Trends in 070 / regio Den HaagMede-oprichter van het lifestylemerk Overkillcs hoopt niet wegvluchtend uit eigen stad, samen met twee vrienden een bijdrage te leveren aan de mode- en Hip Hop-scene van 070. Door te veel hooi op zijn vork heeft Irvin o.a. zijn column moeten staken. Iets voor jou?

Naar Irvin’s portret. Website: www.overkillcs.nl

Jacqueline van der Bent, ondernemer en moeder

Daarom!070

Jacqueline van der Bent column blog LEUK!070 online magazine Den HaagJacqueline is eigenaar van interieurwinkel Couqou op het Noodeinde waar zij handgemaakte meubels van haar man Niek verkoopt. Daar ontmoet dagelijks bijzondere mensen met een inspirerend verhaal die zij in haar columns deelt.

Website: www.couqou.com

Janneke Krijgsman, marketeer en yogadocente

Yoga!070

Janneke Krijgsman yogalerares yoga column LEUK!070 online magazine Den HaagJanneke is yogadocente en geniet van relaxte zondagochtenden met haar gezin, intieme etentjes met vrienden, dansen met vriendinnen en haar spirituele ontdekkingsreis die haar steeds op nieuwe plekken brengt.

Naar Janneke’s portret.

Jenske Moermond, gezondheidsconsulente

Balans!070

gezondheidsconsulente - healer - Jenske Moermond - Den Haag - LEUK!070Jenske is de eigenaresse van Fashionably Healthy. Als gezondheidsconsulent en healer van (emotionele) blokkades is het haar doel mensen in balans te brengen. Haar praktijk is gevestigd aan de Koninginnegracht in Den Haag.
Website: www.fashionablyhealthy.nl

Jerney Gouweleeuw, ‘body & mind’-onderzoeker

Body & Mind!070

Jerney Gouweleeuw columnist blogger body & mind yoga Den HaagBeginnend masseuse en yogaliefhebster Jerney is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ontdekkingen. Deze zoekt ze vooral in de invloed die lichaam en geest op elkaar hebben. Voor LEUK!070 gaat zij ook op zoek naar wat 070 op dat terrein biedt.

Naar Jerney’s portret.

Judith, hotspot-hunter en lekkerbek

Lekker!070

Foodie Vibes Judith foodblogger Den Haag Leuk!070 GenietenJudith is foodblogger in Den Haag. Ze is een burger-expert en een gesmolten kaas liefhebber. Met een knipoog zet zij zich af tegen de havermoutontbijtjes en quinoatrends. Er is geen hotspot waar zij niet geweest is.

Website en Instagram: www.foodievibes.nl en  @Foodie_vibes

Karen Kameraat

Duurzaam!070

Karen Kameraat Column duurzaam eerlijk winkelen Column Leuk!070Karen’s missie is een eerlijk inkomen voor iedereen wereldwijd! Daarom geeft ze trainingen aan ondernemers in ontwikkelingslanden en informeert consumenten in Nederland over eerlijke producten. Karen is spreker op TEDx Talk.

Website: www.eerlijkwinkelen.nl en www.nyota.nl

Karin de Zwaan, moeder en marketeer

Kids!070

Karin de Zwaan column Kids!070 blog Den Haag LEUK!070 online magazine SKarin is moeder met een eigen blog vol ‘knutselideeën met en zonder kinderen, DIY voor in huis, bakrecepten, naaiprojecten en alles wat creativiteit inspireert. Daarnaast, of eigenlijk is dat haar ‘hoofdding’, is zij de marketeer van Managementboek.nl.

Website: maakhetvrolijk.nl

Kyrian de Jager, ondernemende vader

Op pad met Kids!070

Op pad met Kids en leuke dingen doen Den Haag - Kids!070 - Online magazine LEUK!070 Kyrian de Jager XSmmKyrian trekt samen met zijn kleine beste vriend (Ryan) er regelmatig op uit en beleeft dan de gekste avonturen. Samen zijn ze voor veel in. Kyrian deelt zijn verhalen met jou en geeft je tips om samen op pad te gaan.

Website: n.v.t

Marijke Helsloot, nieuwsgierige tekstschrijfster

Wellness!070

Marijke Helsloot wellness sauna massage blog blogger Den Haag Leuk!070 online magazine mmxsMarijke is altijd op zoek naar unieke verhalen over personen en organisaties. Die verwerkt zij in de vorm van webteksten, nieuwsbrieven, achtergrondartikelen en journalistieke producties. Per fiets zoekt zij voor jou de leukste wellness-adressen.

Website: http://kattebel.nl

Marilou Klapwijk, kunstenaresse

Kunst!070

Marilou Klapwijk kunstenares Den Haag kunst column blog LEUK!070 online magazine Den Haag‘Inspiratie is als een stoeptegel. Je struikelt er soms over.’ Als kunstenaar leeft Marilou hardop. Ze relativeert alledaagse mislukkingen en onhandigheden met wat zwarte humor. Resulterend voor het publiek in beeldend werk en presentaties maar, ook in tekst.

Website: http://marilouklapwijk.nl

Melanie Zandwijk, fotograaf

Wisselende rubrieken

Melanie Zandwijk - Fotograaf - Den Haag - LEUK!070 online magazineMelanie is een gepassioneerd fotografe gespecialiseerd in fashion- en portretfotografie. Maar ook zeker, het op haar eigen wijze in beeld brengen van ‘the places to be’ en ‘food photography ‘ is wat haar aantrekt.

Ter inspiratie: MelanieZandwijkPhotography

Merel Baarsma, yogadocente in opleiding en schrijfgek

Strand!070

Merel Baarsma doet dit zomer verslag van de vele dingen die te doen en beleven zijn langs de hele Haagse kustlijnNieuwsgierige Haagse Merel is yogadocente in opleiding en journalist. Aan zee is zij het liefst en doet ze deze zomer verslag van de vele dingen die te doen en beleven zijn langs de hele kustlijn van Kijkduin, het zuiderstrand tot Scheveningen.

Website: n.v.t.

Michou Reuland, expressionista

Michou ontdekt!

Lampenmaker Levenskunstenares Den Haag - Michou Reuland - LEUK!070 online magazineMichou is o.a. kenner en ervaringsdeskundige op het gebied van entheogenen. Werkt 1 dag per week bij Herbal Spirit. Haar vrije geest manifesteert zich ook in dans (Blue Belt Nia Teacher & Club), zang én het maken van lichtobjecten en -sculpturen.

Naar Michou’s portret. Contact: facebook.com/michou.ism

Mike Eelkema, muziekblogger

Muziek!070

Mike Eelkema Columnist Muziek Leuk!070 lukewarm oceanMike is sportdocent en zanger/gitarist van de Haagse band Lukewarm Ocean. Muziek stroomt door zijn aderen en hij geniet van concerten en live gigs net zo veel als van optreden met de band. Op Leuk!070 schrijft hij hoe muziek leeft in 070.

Naar Mike’s portret. Website: www.lukewarmocean.nl

Nancy Moorman, copywriter en eindredactie

Wij zijn LEUK!070

Nancy Moorman initiatiefneemster LEUK!070 - columniste - Wij zijn LEUK!070 portrettenNancy is de drijvende kracht achter en initiatiefnemeester van LEUK!070 en verzorgt de tweewekelijkse ‘Wij zijn LEUK!070’-portretten. Haar roots liggen in Scheveningen, Voorburg en Den Haag én in vormgeving, tekst en merkenbouwen.

x

Nieske van der Voort, Haagse fladderaar

Body & Mind!070

Body & Mind Yoga Massage T'ai Chi column blog Leuk!070 online magazine NieskeAls horeca-ondernemer, alleenstaande moeder en bon-vivant is de noodzaak tot het vinden van een balans een levenstaak geworden voor Nieske. Na jaren van yoga-onderricht van diverse makelij gaat ze nu voor LEUK!070 op expeditie naar andere manieren in het Haagse om lichaam, hart en geest te integreren.
x

Revelina Tokromo, columniste en comédienne

Revelina merkt op!

Revelina Tokromo, columnist, acteur, blog, online magazine Den Haag LEUK!070Revelina is een energieke en vrolijke alleenstaande mama van dochtertje Isis. Schrijven en lachen zijn haar grootste hobby’s. Met haar verhalen neemt zij jou mee in haar wereld met als hoofdrolspeler ‘never a dull moment’.

Contact: Mijn-gedichtenbundel-en-columns op Facebook

Sabrina Bannink, nieuwsgierige blogger

Tattoo!070

Sabrina Bannink Column tattoo tatoeage Leuk!070 online magazine Den HaagSabrina is een nieuwsgierige levensgenieter. Ze vindt super om mensen uit te pluizen en te ontdekken wat ze maakt zoals ze zijn. Sabrina geniet van de mooie mensen – ieder met een verhaal – in haar leven!

Website: www.lovinlife.nl

Sanne Mooijman, moeder en zoekende yogi

Yoga!070

Yoga Den Haag column blog Sanne Mooijman LEUK!070Naast werken, genieten van haar kinderen en een uitgebreid sociaal leven, is zij nieuwsgierig naar wat verschillende vormen van yoga haar te bieden hebben. Sanne gaat voor jou op zoek in de regio naar mooie, fijne yogaplekken met een goede sfeer.

Website: n.v.t.

Tamar Klijsen, sportinstructrice en foodlover

Nieuw in 070!

Tamar Klijsen, sportinstructrice en foodlover Column LEUK!070 online magazine Den HaagSportvrouw Tamar geeft groepslessen op sportscholen en is personal trainer. In haar vrije tijd eet ze het liefst gezonde creaties (en brownies) thuis en bij de leukste tentjes van 070. Ze kent de beste sportscholen en de lekkerste gezonde adresjes en deelt die met jou.

Website: n.v.t.

Sanne Veenhuijzen – eigenzinnige globetrotter

Nieuw in 070!

xxxSanne is Grafisch vormgever, werkt als locatie-manager en hobbyt in de catering. Levenservaring en humor ontbreken hierbij niet. Concepten inspireren haar en geuren, kleuren en patronen laten haar hart een sprongetje maken. Haar vriendschappen zijn haar heilig!

Website: n.v.t.

Vanessa Kervezee, styliste en ontwerper

Woontrends!070

Interieur Styling Den Haag - Column van Vanessa Kervezee online magazine Leuk!070Vanessa is nieuwsgierig, vindingrijk, creatief en professioneel. Ze heeft een passie voor sfeer, design en kleur en vindt altijd de juiste mix. 070 is haar thuis. Ze kent de meest bijzondere locaties en de leukste mensen.

Naar Vanessa’s portret. Website: roomwit.nl en designroutes.nl

Werner van Campen, verkoper en vader

Werner Vadert!

Werner van Campen - schrijft over vader zijn - LEUK!070 online magazine Den HaagOverdag is Werner op de weg op slimme deals te sluiten. De overige 15 uur worstelen zijn vriendin en hij met luiers, flesjes en grote potten Sudocreme. Zijn pasgeboren dochtertje is de kapstok voor zijn column.

Naar Werner’s portret.

Yvette Kilian, vegetarische mindfulness trainer

Vega!070

Yvette Kilian column blog vegetarisch vega Den Haag LEUK!070 2XSMindful leven betekent bewuste keuzes maken voor je eigen levensgeluk. Yvette koos bewust voor vegetarisch eten en het ondernemerschap. Vanuit Studio Mindful geeft zij mindfulness trainingen aan iedereen die mindful in het leven wil leren staan.

Naar Yvette’s portret. Website: studiomindful.net