Van elke ruimte in huis is je slaapkamer zonder twijfel de meest persoonlijke. Ook al is het een gebied dat veel van uw gasten misschien nooit zullen zien, toch verdient het veel aandacht. Hier laadt u op, reflecteert u op de dag en besteedt u zelfs tijd aan het lezen van een boek, dus het is alleen logisch dat het het juiste kleurenpalet en meubilair heeft. En laten we niet vergeten dat het ook uw ontwerpstijl nauwkeurig moet laten zien en een aanvulling moet zijn op de algehele esthetiek die wordt weerspiegeld in andere delen van uw huis.

Patroon van muur tot muur

Een patroon kan chaotisch lijken als het in overvloed wordt gebruikt, maar een neutrale kleur geeft het een subtieler en verfijnder uiterlijk.

Hangende bedlampjes

Hoewel ze erg chic zijn, maken ze een rustig statement en leiden ze niet af van de grafische kunst boven het bed. Het extra voordeel van het niet gebruiken van tafellampen is de extra oppervlakruimte op de nachtkastjes.

Midcentury mobiel

Het installeren van een mobiel als een sculpturaal stuk gecentreerd boven een bed voegt eigenzinnigheid en opwinding toe aan een kunstzinnig samengestelde kamer.

Tapijtwerk als hoofdeinde

Gewaagd in kleur en patroon, de stof uit Istanbul voegt textuur toe zonder de ruimte te overweldigen. Het is een visueel verbluffende partner van de tegenoverliggende galeriewand.

Eclectische elementen

Een slaapkamer is de meest persoonlijke ruimte in uw huis, waardoor het perfect is om schijnbaar ongelijksoortige facetten van uw eigen unieke gevoeligheid uit te drukken.