We durven te wedden dat u de meeste tijd in uw slaapkamer doorbrengt vanuit een andere ruimte in uw huis. Het kan echter moeilijk zijn om een grote slaapkamer te decoreren die elke toon raakt – een rustig, georganiseerd toevluchtsoord dat je helpt te slapen zonder je persoonlijke stijl en esthetiek op te offeren.

Versier je bed
Begin met een kleurrijk frame, stapel op de kussens en hang een sluwe pom-pom-slinger!

Vind buiten inspiratie
Een hergebruikte staldeur voegt textuur en interesse toe aan dit rustieke slaapkamerverblijf. Gebruik teruggewonnen hout als startpunt om een uniek stuk te maken, met verlichting om te lezen.

Vul met groen
Een levendig palmblad fungeert als kunstwerk in deze strandachtige, Boheemse kamer.

Denk globaal
Een vintage kaart is een geweldig (en goedkoop!) Brandpunt voor deze eenvoudige slaapkamer. Koop lokale kringloopwinkels en markten om unieke stukken te vinden.

Schilderachtige muurschildering
Vergeet het inhuren van een artiest voor de klus – u kunt nu kiezen uit tientallen stijlen van grootschalige peel-and-stick landschappen en patronen.

Verdubbel op tapijten
Het afstemmen van bijpassende tapijten op kamerbreed tapijt bepaalt de ruimte van elk bed en voegt een extra kleur- en patroonlaag toe aan de kamer

Probeer een trend
Een sierkussen is een low-commitment en low-investment manier om te zien hoe je van de nieuwste stijlen en materialen (zoals fluweel!) Houdt, die de wereld van het interieur decoreren. Om een paar dollar te besparen, bewaar dezelfde inserts en koop kussenslopen om te ruilen wanneer je maar wilt.